Η μυστική συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ με τη Μισέλ Ομπάμα: Τι συζήτησαν οι δυο γυναίκες;

Είναι γνωστή η φιλία της Μέγκαν Μαρκλ με τη Μισέλ Ομπάμα. Η οικογένεια Ομπάμα έχει άλλωστε άριστες σχέσεις και με τη βασιλική οικογένεια εν γένει. Η Μέγκαν Μαρκλ συνάντησε τη φίλη της στο London’s Royal Festival Hall όταν η πρώην Πρώτη Κυρία παρουσίασε το νέο της βιβλίο Becoming, που έχει κάνει “πάταγο” παγκοσμίως!

Όταν η Μισέλ Ομπάμα μάλιστα ρωτήθηκε από ένα ραδιοφωνικό παραγωγό για αυτή τη συνάντηση, απάντησε: “Μεταξύ μας κρατάμε κάποια μυστικά”.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα το Παλάτι επιβεβαίωσε ότι όντως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν παρούσα στο εν λόγω event και ότι οι δυο γυναίκες είχαν μια ιδιωτική συνομιλία μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης.

Άλλωστε η ίδια η Μισέλ Ομπάμα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Good Housekeeping Magazine αποκάλυψε τη συμπάθειά της για τη Μέγκαν Μαρκλ: “Όπως και εγώ άλλωστε, η Μέγκαν δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ότι θα είχε μια τέτοια εξέλιξη στη ζωή της. Ωστόσο, η πίεση που αισθάνεσαι από τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους είναι μερικές φορές υπερβολική”. Και πρόσθεσε: “Η συμβουλή που της δίνω είναι να μη βιαστεί να κάνει τίποτε σχετικά με τα νέα της καθήκοντα. Τον πρώτο καιρό εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με τις κόρες τους, πώς εκείνες θα εγκλιματιστούν στη νέα πραγματικότητα, θα κάνουν μια νέα αρχή στο νέο τους σχολείο. Και στη συνέχεια ανέλαβα άλλες αρμοδιότητες σχετικές με τη θέση μου”.

Με πληροφορίες από hellomagazine.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μισέλ Ομπάμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ και το… Πρωτόκολλο!

Μισέλ Ομπάμα: Αποθεώθηκε από μαθητές στο Λονδίνο

Σόλο δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με πολύ φουσκωμένη κοιλιά

 

 

Σχετικά άρθρα