Σχέση αποκλειστικά για σεξ: Γιατί με ψάχνει όταν πιει αλκοόλ μόνο;

Το 2008 ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά κάποιον. Το ίδιο κι εκείνος. Τουλάχιστον έτσι είπε. Βρισκόμασταν οπότε ήθελε εκείνος και μόνο για σεξ. Μου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει σχέση και το σεβάστηκα. Έπειτα από λύπη και έρωτα πάθαινα κρίσεις πανικού. Δεν άντεχα να μην τον συναντώ.

Τότε προχώρησα και έκανα σχέση. Χώρισα και βρεθήκαμε ξανά ερωτικά μετά από τρία χρόνια. Μετά έκανα σχέση για 4 χρόνια κ ενώ ήμουν με τη σχέση μου, κοιμήθηκα μαζί του. Τώρα μου λέει πως θέλει να παντρευτεί, ότι με θέλει και δεν πιέζει καταστάσεις ώστε να αποφασίσω εγώ.

Μου μιλάει αρκετά συχνά σε μηνύματα. Αλλά με ψάχνει όταν πιει αλκοόλ μόνο. Είναι κλειστός χαρακτήρας. Θα ήθελα να προσθέσω πως έχει ένα θέμα ανατομικό σεξουαλικά. Και με κράτα από το να φύγω από τη σχέση μου τώρα και να τον συναντήσω. Ωστόσο όλη μέρα τον σκέφτομαι.

love

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας Νικόλαος Βαμβακάρης

Αγαπητή αναγνώστρια,

Σύμφωνα με αυτά που μας γράφετε θα ήταν σημαντικό να συναντήσετε τον άνθρωπο αυτό και να κάνετε μία ήρεμη συζήτηση ώστε να θέσετε και οι δύο τους λόγους για τους οποίους θέλετε ή τελικά δεν θέλετε να βρισκόσαστε μεταξύ σας ανά διαστήματα.

Για να γίνει όμως το παραπάνω θα πρέπει κι εσείς η ίδια πρώτα να κατανοήσετε τι είναι αυτό που σας κάνει να επιθυμείτε να βρεθείτε με αυτόν τον άνθρωπο παρόλο που σας προκαλεί οδύνη η επικοινωνία σας κάθε φορά.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τους στόχους μέσα σας, ώστε να μην κάνετε επιλογές που γίνονται από ανάγκη και όχι επειδή εσείς πραγματικά μέσα σας το θέλετε. Τέλος είναι σημαντικό να αποφασίσετε μαζί ποιον δρόμο θα διαλέξετε από δω και πέρα από κοινού.

Νικόλαος Βαμβακάρης
Ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας
Υψηλάντου 172, T.K. 18535, Πειραιάς
τηλ: 210-4296363
www.normavitae.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σχέση με ένα νάρκισσο: Δες τα σημάδια – Μπορεί να δεσμευτεί;

Έχω σχέση με μεγαλύτερη και φοβάμαι την γκρίνια της μάνας μου

Απιστία: 6 γυναίκες αφηγούνται πώς έσωσαν τη σχέση τους

Σχετικά άρθρα