Νέες απειλές υπέρ Κουφοντίνα – «Σύντροφε Δημήτρη…»

Νέες απειλές υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα εξάπελυσε συλλογικότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Οργάνωση Αναρχική Δράση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Η πόλη θα καεί και οι ζωές σας θα καταστραφούν»

Παράλληλα, στο σχετικό κείμενό της, αναφέρθηκε στην απεργία πείνας του ισοβίτη. «Ας αναρωτηθεί ολόκληρος ο πολιτικοοικονομικός κόσμος. Είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη του πρώτου νεκρού απεργού πείνας της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας;», τόνισαν.

«Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε υπεύθυνο για την πορεία της υγείας του συντρόφου μας πως αν ο επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μη αναστρέψιμες βλάβες, η πόλη θα καεί και οι ζωές όλων σας θα καταστραφούν. Με κάθε ειλικρίνεια και δίχως υπερβολές».

«Να οπλιστούμε, να εκδικηθούμε…»

«Σύντροφε Δημήτρη, σου στέλνουμε την πύρινη αλληλεγγύη μας. 9 χρόνια μετά από τον θάνατο του συντρόφου και μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρου Φούντα, κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας της οργάνωσης, κανένας Μάρτης δεν ανθίζει το ίδιο. Όμως η σιωπές μας κραυγάζουν ακόμα απελπισμένα. Να οπλιστούμε, να εκδικηθούμε, να συνεχίσουμε…», κατέληξε η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός είχε εκραγεί στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/5) στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του ισοβίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Φαίνεται πως είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας αλλά και της ηλικίας του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Κουφοντίνας μετά το νέο «όχι» για άδεια

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δίνουν… ραντεβού υπέρ του ισοβίτη

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Αρνείται να φάει

Σχετικά άρθρα