Αναστάτωση με άνδρα που σκαρφάλωσε στον Πύργο του Άιφελ

Άνδρας σκαρφάλωσε το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) στον Πύργο του Άιφελ, απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει.

Λόγω του γεγονότος αυτού, χρειάστηκε να εκκενωθούν το εμβληματικό μνημείο και οι πλησιέστεροι δρόμοι. Διασώστες προσπάθησαν να του μιλήσουν.

Ο άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει

Εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση έδειχναν έναν ειδικό πυροσβέστη και έναν διασώστη σκαρφαλωμένους στις σιδερένιους δοκούς του πύργου, ύψους 324 μέτρων, ακριβώς κάτω από την υψηλότερη πανοραμική πλατφόρμα του μνημείου.

Επιχειρούσαν να πείσουν τον άγνωστο να παραδοθεί. Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή και ότι ένας διαπραγματευτής είναι παρών. Από την άλλη, το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV μετέδωσε ότι ο άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πολύς κόσμος παρακολουθούσε την επικίνδυνη διάσωση

«Εισήλθε στον πύργο κανονικά και άρχισε να σκαρφαλώνει μόλις βρέθηκε στον δεύτερο όροφο», φανέρωσε εκπρόσωπος της εταιρίας διαχείρισης του μνημείου. Επίσης, πολύς είναι ο κόσμος που στεκόταν και παρακολουθούσε την επικίνδυνη επιχείρηση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πανικός στη Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε κατάστημα

Γαλλία: Έντονες αντιδράσεις από τη δήλωση Μακρόν για τραυματισμένη διαδηλώτρια

Φρανσουά Ανρί Πινό: Ο δισεκατομμυριούχος με το… καυτό παρελθόν με τη Λίντα Εβαντζέλιστα και το ρομάντζο με τη Σάλμα Χάγιεκ, σώζει την Παναγία των Παρισίων

Οι Galleries Lafayette δίνουν 1 εκατ. ευρώ στην Παναγία των Παρισίων!

Παναγία των Παρισίων: Η δέσμευση του Μακρόν – Ποιοι θησαυροί σώθηκαν

Σχετικά άρθρα