Τάκης Ζαχαράτος, Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Αγγελόπουλος σε… ρυθμό εκλογών!

Στο Open TV ο Τάκης Ζαχαράτος ως άλλη Έλλη Στάη άνοιξε τη βραδιά καλωσορίζοντας το κοινό και «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με τη σιδηρά κυρία των ειδήσεων να σχολιάζει «είσαι πολύ όμορφη, εγώ φαίνομαι μικρή μπροστά σου». Μάλιστα και οι δύο προκάλεσαν τους τηλεθεατές να επιλέξουν ποια από τις δύο θέλουν για την παρουσίαση της εκλογικής βραδιάς.

Τη λύση έδωσε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της οικοδέσποινας του Open, προσπαθώντας με διασκεδαστικό τρόπο να «επιβιώσει» στο άκρως πολιτικό και δημοσιογραφικό πάνελ του μαραθωνίου ενημέρωσης. Παρόντες στην εκλογική εκπομπή του Open ήταν ακόμη ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Αθηναΐδα Νέγκα.

open_tv moutsinas zaxaratos

Στον Alpha από την άλλη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση στο εκλογικό πάνελ του Γιώργου Αγγελόπουλου, που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Ο αγαπητός στο κοινό ως Ντάνος ερωτηθείς από τον Αντώνη Σρόιτερ για τις πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης του κοινού προς την πολιτική και τους πολιτικούς. Νωρίτερα στο ίδιο κανάλι είχε προηγηθεί ένα έκτακτο επεισόδιο εναρμονισμένο στο κλίμα της ημέρας με τους ήρωες της «Μουρμούρας», ενώ και ο stand up comedian, Σεραφείμ Σίλας προσπάθησε να δώσει μια πιο διασκεδαστική νότα της ημέρας.

Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε έχοντας μεταξύ των προσκεκλημένων του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τέλος, άρωμα Mega είχε η εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ, με την Όλγα Τρέμη να επιστρέφει σε ρόλο σχολιάστριας, έχοντας μάλιστα στο πλάι της τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Παύλο Τσίμα.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Τσίπρας: «Θα ζητήσω άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών»

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από τον δήμο της Αθήνας

Ευρωεκλογές 2019: Τα exit poll και οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

 

Σχετικά άρθρα