Καταγγελία – σοκ 26χρονης: Ηλικιωμένος την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία 26χρονης στην Ασφάλεια Χαλκίδας ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι.

Το τραγικό περιστατικό κατεγράφη το Σάββατο (8/6) όταν η νεαρή πήγε να καταθέσει μήνυση εναντίον ενός 62χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε την περασμένη Τετάρτη.

Την πλησίασε και χρησιμοποίησε βία

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μεταξύ θύματος και δράστη υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, η 26χρονη το απόγευμα εκείνης της ημέρας, την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε.

Χρησιμοποιώντας βία, την έσυρε σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή. Εκεί ο ηλικιωμένος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα, τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης. Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου. Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Διεστραμμένη δασκάλα βίασε 10χρονο μαθητή της στη Λουζιάνα

Κύπρος: Πατέρας βίασε το 5 μηνών βρέφος του – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ισόβια στον «Δράκο» της Ξάνθης: Βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Βιασμός – Σεξουαλική κακοποίηση: Πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας;

Φρίκη από τα ντοκουμέντα του FBI για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Ο βιασμός και τα όργια

Lady Gaga: Η εκκεντρική «νέα βασίλισσα της ποπ» – Ο βιασμός στα 19, η ινομυαλγία, ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και οι Χρυσές Σφαίρες

Σχετικά άρθρα