Μπλεγμένοι στο… παιχνίδι του έρωτα: Υπάρχουν κανόνες;

Διατηρώ ερωτική σχέση με έναν συνεργάτη μου. Αυτός είναι 35 ετών και έχει δεσμό με μια κοπέλα περίπου ένα χρόνο τώρα. Το μόνο που μας συνδέει είναι το ερωτικό, το σεξ.

Αρχές του χρόνου με φλέρταρε και αρχές Απριλίου κάναμε έρωτα για πρώτη φορά. Από τότε θέλει να συναντιόμαστε και με φιλάει.

Αλλά το θέμα είναι πως μου το είχε ξεκαθαρίσει ότι έχει κοπέλα αλλά έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι και δεν ξέρω τι να κάνω.

Στο ερώτημα απαντά ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Σεφεριάδης

Πριν τον ερωτευτείτε θα χρειαστεί πιθανόν να σταματήσετε τις ερωτικές συνευρέσεις. Δεν μοιάζει για άνθρωπο που θα σας ικανοποιήσει σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν το κάνει στη σημερινή σύντροφό του γιατί να μην το κάνει αργότερα και σε εσάς;

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα γοητευτικοί και σαγηνευτικοί αλλά στο βάθος τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους ναρκισσιστική ικανοποίηση.

Θα πληγωθείτε

Από την άλλη αν θέλετε να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία, καλό είναι να έχετε στον νου σας ότι θα πληγωθείτε ή ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση αν μαθευτεί το γεγονός.

Μόνο αν κατανοήσετε ότι είναι μια περιπέτεια με συγκεκριμένο χρόνο λήξης θα μπορούσατε να το συνεχίσετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δημήτρης Σεφεριάδης
Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής
Λ. Αλεξάνδρας 209, T.K. 11523 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 2106462030
κιν: 6973537970
email: [email protected]
www.dimseferiadis.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πίεση στη σχέση: Όταν η σύντροφος θέλει γάμο και οικογένεια

Μου έταζε γάμο και τώρα εξαφανίστηκε αλλά τον αγαπάω…

Τσακωθήκαμε, νευρίασε και με μπλόκαρε: Τι σημαίνει αυτή η κίνηση;

Δεν έχω καλή διάθεση, δουλεύω συνέχεια, έχασα το χαμόγελό μου: Γιατί;

Μπορώ να κρατήσω φιλικές σχέσεις με πρώην μου;

Σχέση από απόσταση: Ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε

Σχετικά άρθρα