50 έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ – Πώς ευχήθηκε στον… εαυτό της «Χρόνια Πολλά»;

Χθες, 24/7 είχε τα γενέθλιά της η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έκλεισε αισίως τα 50 της χρόνια! Αυτό δεν την πτοεί να συνεχίζει να είναι… εκρηκτική πάνω στη σκηνή και να έχει ένα κορμί και μια κίνηση που πολλές -πολύ μικρότερές της- θα ζήλευαν!

Πώς ευχήθηκε στον εαυτό της «Χρόνια Πολλά»; Με μια ανάρτηση στα social, στα οποία είναι πολύ ενεργή γενικότερα! Σε ένα… διάλειμμα από την περιοδεία της «It’s my party» δημοσίευσε ένα βίντεο, γεμάτο χορό, ενέργεια και πάθος,  ανακοινώνοντας στους φαν της ότι είναι τα γενέθλιά της!

Απολαύστε την!

https://www.instagram.com/p/B0RupQZgaYD/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς της ευχήθηκε ο σύντροφός της

Κι ενώ η δική της ανάρτηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν εκρηκτική και σέξι, δεν συμβαίνει το ίδιο με την ανάρτηση του συντρόφου της. Ο μέλλων σύζυγός της – που της έκανε σχετικά πρόσφατα μια ιδιαιτέρως ρομαντική πρόταση γάμου- της ευχήθηκε πολύ γλυκά και τρυφερά, ποστάροντας στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειάς τους.

https://www.instagram.com/tv/B0SFuoegEeJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν ξεχνά πως είναι μαμά – Ίσως η πιο τρυφερή στιγμή με την κόρη της

«Φέτες» οι κοιλιακοί της Τζένιφερ Λόπεζ για τη νέα της ταινία (ΦΩΤΟ)

Η Τζένιφερ Λόπεζ είπε το «ναι» στον σύντροφό της!

Τζένιφερ Λόπεζ: Η σταρ από το φτωχικό Μπρονξ που κατέκτησε την κορυφή- Η φυγή από το πατρικό της, η σεξουαλική παρενόχληση, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι και η περιουσία των 400 εκ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα