Γιατί δεν βιάζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης η Μέγκαν Μαρκλ;

Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο τον γιο της Άρτσι στις αρχές του Μαΐου και τρεις μήνες μετά τη γέννησή του έχει αποφασίσει ότι δεν θα πιέσει τον εαυτό της να χάσει γρήγορα τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Us Weekly, η Δούκισσα του Σάσεξ έχει σκοπό να αντισταθεί στον αυστηρό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει αναφορικά με τα κιλά τους και να στείλει ένα θετικό μήνυμα.

Θέλει να γίνει ένα ρεαλιστικό παράδειγμα

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Δούκισσα θέλει «να αλλάξει την αντίληψη ότι πρέπει να είσαι αδύνατη για να είσαι όμορφη» και να γίνει ένα ρεαλιστικό παράδειγμα για τις γυναίκες που μόλις έγιναν μαμάδες σε όλο τον πλανήτη. Όπως σημειώνει το άρθρο, δεν ήταν εύκολο για τη Μέγκαν να χάσει τα κιλά που πήρε όσο κυοφορούσε τον γιο της, ενώ πηγή αναφέρει ότι έχει επιλέξει μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία της, συνδυάζοντας μια ισορροπημένη διατροφή που στηρίζεται κυρίως στα λαχανικά και ένα καθημερινό πρόγραμμα γιόγκα και διαλογισμού.

Δέχτηκε επιθέσεις για τα κιλά της

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Express, δέχτηκε επιθέσεις για τα κιλά της εγκυμοσύνης στο Twitter, αλλά και την αδυναμία της να τα χάσει αμέσως μετά τη γέννα. Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνες οι φωνές που την επιβράβευσαν γιατί πρόσφερε στον κόσμο την εικόνα μιας φυσιολογικής γυναίκας.

«Είναι πολύ ανακουφιστικό να βλέπεις τη Μαρκλ να αγκαλιάζει το σώμα της μετά τη γέννα όπως πραγματικά είναι και να μη βιάζεται να χάσει τα κιλά», έγραψε κάποιος συμπληρώνοντας «είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και το βάρος σου δεν θα πρέπει να καθορίζει την ευτυχία σου».

Δεν είναι η πρώτη διασημότητα που υιοθετεί τέτοια στάση

Πολλές celebrities έχουν μιλήσει κατά της πίεσης που δέχονται οι γυναίκες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης αμέσως μετά τη γέννα, ειδικά όταν αυτές βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Και η Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύει να γίνει μία από αυτές τις φωνές!

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έχεις 1,8 εκατ. δολάρια; Μπορείς τότε να αγοράσεις το σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ!

Μέγκαν Μαρκλ: «Έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο η Μπιγιονσέ;

Η Μέγκαν Μαρκλ «κολλητή» με την Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon (ΦΩΤΟΣ)

Μέγκαν Μάρκλ: Η εμφάνιση… έκπληξη δύο μήνες μετά τη γέννηση του Άρτσι

 

Σχετικά άρθρα