X Factor: Πήρε μέρος ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Το X Factor, έκανε πρεμιέρα με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην επόμενη φάση.

Ο Άρης Μακρής υποδέχτηκε τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση για το άτομο που ψάχνουν.

Πήρε μέρος και ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Στην πρώτη οντισιόν, πήρε μέρος και ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο 24χρονος Τζόνι Βασαλάκης. Είναι ο γιος του Δημήτρη Βασαλάκη που έπαιζε ηλεκτρικό μπάσο στο θρυλικό συγκρότημα «Τερμίτες».

Αν και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη  φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=GqibbGE5e7Y

Θυμίζουμε πως παρουσιάστρια του show θα είναι η Δέσποινα Βανδή, την οποία πρόκειται να δούμε στις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού.

Το τελευταίο «αντίο» στον ξεχωριστό τραγουδιστή

Γεμάτο φίλους, συνεργάτες και καλλιτέχνες ήταν το νεκροταφείο Ζωγράφου για την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθώς πολλοί θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μοιράστηκε την ίδια σκηνή για τελευταία φορά, συγκίνησε διαβάζοντας τον επικήδειο.

«Χρειάστηκαν μόλις τρεις μέρες να καταλάβω ότι έμπλεξα με φωνακλά με χρυσή καρδιά. […] Κατεβήκαμε από τη σκηνή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου; Έρχεται ακόμα ο κόσμος και μας ακούει. Δεν μας βαρέθηκε».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε – Η καταγγελία ότι υπήρχαν ελπίδες, τα αντάρτικα τραγούδια και η τελευταία συναυλία που έδωσε 

Η Αντζελίνα Τζολί ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της: Πώς τα καταφέρνει;

Σχετικά άρθρα