#couplegoals: Η Νικόλ Κίντμαν επαινεί τον σύζυγό της

Η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε πόσο ευγνώμων είναι στον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν αποκαλύπτοντας ότι είναι ο λόγος για τον οποίο αποπνέει αυτοπεποίθηση στην οθόνη.

Την Τρίτη το βράδυ, η Αυστραλή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς «Big Little Lies» κέρδισε το πολυπόθητο τρόπαιο Ηθοποιού της Χρονιάς στην τελετή απονομής των βραβείων GQ Men of the Year.

https://www.instagram.com/p/B2H6ugnnlmJ/

Σε συνέντευξη της στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού  GQ- για το εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε- η ηθοποιός είπε ότι η επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στην ίδια.

Μιλά τόσο τρυφερά για εκείνον

Η Νικόλ Κίντμαν τόνισε ότι ο σύζυγός της, τραγουδιστής της κάντρι, είναι πάντα πρόθυμος να τη βοηθά στα πρότζεκτ της και ότι «ενισχύσει την αυτοεκτίμησή της» όταν χρειάζεται.

https://www.instagram.com/p/B2KOHUznvt0/

«Θα καθίσει στο τηλέφωνο και θα μου μιλήσει. Θα παρακολουθήσει επεισόδια του Big Little Lies … δεν λαμβάνω τίποτα από αυτό ως δεδομένο», δήλωσε τονίζοντας ότι είναι «απίστευτο βάλσαμο» που τον έχει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νικόλ Κίντμαν: Πώς παραμένει τόσο όμορφη και λαμπερή;

Νικόλ Κίντμαν: Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της

Μαρίνα Βερνίκου: Η πανέμορφη κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα που κατάγεται από οικογένεια εφοπλιστών- Ο υφυπουργός πατέρας της, τα ταξίδια σε 115 χώρες και η φωτογραφία της με τη Νικόλ Κίντμαν

Σχετικά άρθρα