Πάμελα Άντερσον: Από σέξι είδωλο, σε παθιασμένη ακτιβίστρια

Η Καναδή ηθοποιός, Πάμελα Άντερσον, κάλεσε, πριν από μερικές ημέρες, τον πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό να αφαιρέσει το γάλα και το κρέας από το μενού των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

Προτάσσει πως έτσι θα βοηθήσει τον πλανήτη, αλλά και την υγεία των ομοσπονδιακών κρατουμένων και να εξοικονομήσει χρήματα για τους φορολογούμενους.

Η ηθοποιός και φωτομοντέλο υπέβαλε την πρόταση σε επιστολή προς τον Τζάστιν Τριντό στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με την οργάνωση PETA – Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων.

https://www.instagram.com/p/B4tZZfUHJrM/

Η πρόταση της Άντερσον

Στην επιστολή υπογραμμίζει ότι ο Καναδάς ασπάζεται αυτό που χαρακτηρίζει «απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του κόστους και βελτίωσης της ζωής».

Συγκεκριμένα, προτείνει τα ομοσπονδιακά σωφρονιστικά καταστήματα του Καναδά να σερβίρουν vegan φαγητά, φασόλια, ρύζι, φακές, ζυμαρικά, λαχανικά και φρούτα, τα οποία, όπως τονίζει είναι πηγή όλων των θρεπτικών συστατικών που είναι αναγκαία «με πολύ μικρότερο κόστος από των κρεάτων και των τυριών», καθώς τα vegan προϊόντα δεν χρειάζεται να ψύχονται.

Επιστολή και στον Ντόναλντ Τραμπ για τον Τζούλιαν Ασάνζ

Παράλληλα, η Πάμελα Άντερσον απευθύνθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ. Στην ανοιχτή της επιστολή, εξήρε τη σχέση του με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τράμπ και διατύπωσε ένα ειδικό αίτημα.

https://www.instagram.com/p/B4ib2BAnhZF/

«Εάν προχωρούσατε σε απονομή χάριτος στον Τζούλιαν Ασάνζ και δεν επιτρέπατε το νομικό προηγούμενο της έκδοσης δημοσιογράφου που δημοσιεύει στοιχεία και μία ζωή υπό βασανιστήρια, τότε οι άνθρωποι θα χαιρέτιζαν την ενέργειά σας», γράφει η Πάμελα Άντερσον.

«Θα σας θυμούνται για πάντα ως τον πρωταθλητή που έμελλε να είστε και ο λαός θα σας επαινούσε πραγματικά για μια τέτοια χειρονομία», συνέχισε για να καταλήξει πως,«θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως κληρονομιά σας στον κόσμο και οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να εξαπατηθούν ποτέ ξανά».

Παραμένει στενή φίλη του Ασάνζ

«Πάντα εμπνέομαι και ενθαρρύνομαι, όταν βλέπω τη σπουδαία δουλειά που και οι δύο έχετε επιτύχει κατά την περίοδό σας ως το ηγετικό ζευγάρι. Η ακεραιότητα ήταν σίγουρα το βασικό στοιχείο που νίκησε τη Χίλαρι και έφερε στον κόσμο αυτό το σπουδαίο ζευγάρι».

https://www.instagram.com/p/B4Z38yjHTE6/

Θυμίζουμε πως η Πάμελα Άντερσον είναι στενή φίλη του Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο υποστηρίζει ένθερμα. Πρόκειται για τον ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks και κατηγορείται για κατασκοπεία από την Ουάσινγκτον. Για αυτό κρατείται στη Βρετανία και απειλείται με έκδοση στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάμελα Άντερσον: «Τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα»

Η Πάμελα Άντερσον «ψηφίζει» Γιάνη Βαρουφάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει πόσα ζήτησε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στην εκπομπή του!

Σχετικά άρθρα