Γκάρι Ρόουντς: 5 αλήθειες για τον «ροκ σταρ της κουζίνας» που έφυγε νωρίς

Ο διάσημος Βρετανός σεφ και παρουσιαστής σε πολλές εκπομπές μαγειρικής Γκάρι Ρόουντς πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 59 ετών. Πολλοί συνάδελφοί του, όπως ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζέιμι Όλιβερ και η Πρου Λάιθ απέτισαν φόρο τιμής στον «ροκ σταρ της κουζίνας».

Ετοίμαζε κάτι νέο

Ο Ρόουντς, που ήταν γνωστός για την αγάπη του στην παραδοσιακή βρετανική κουζίνα, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έκανε γυρίσματα για μια νέα σειρά στο Ντουμπάι, όπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του.

Είχε μαγειρέψει για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ήταν ένα από τα αστέρια της νέας γενιάς των Βρετανών σεφ που αναδείχθηκε τη δεκαετία του 1990 και μαγείρεψε σχεδόν σε όλες τις ηπείρους για διασημότητες όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Τομς Χανκς και οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

https://www.instagram.com/p/B5XYNknjmeE/

Λάτρευε τα κλασικά, βρετανικά πιάτα

Είχε εμφανιστεί στο «MasterChef», το «Hell’s Kitchen» και άλλα σόου μαγειρικής, παρουσιάζοντας συχνά κλασικά βρετανικά πιάτα με σύγχρονη άποψη.

Τον θαύμαζε ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ χαρακτήρισε τον Ρόουντς «φανταστικό σεφ» που βοήθησε να μπει η βρετανική κουζίνα στον χάρτη της μαγειρικής. Ο Τζέιμι Όλιβερ επίσης, σχολίασε ότι ήταν ένας «απίστευτος πρεσβευτής της βρετανικής κουζίνας».

https://www.instagram.com/p/B5XSZZmAU-k/

Ήταν ο πρώτος «ροκ σταρ της κουζίνας»

«Ο Γκάρι ήταν ο πρώτος ροκ σταρ της κουζίνας. Μαλλιά καρφάκια, στενά παντελόνια, γεμάτος ενέργεια. Και σπουδαίος σεφ», τόνισε η Πρου Λάιθ, μια από τις γνωστότερες σεφ της Βρετανίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οικονομικός μπελάς για τον Salt Bae: Η εφορία «τσίμπησε» τον Τούρκο σεφ για φοροδιαφυγή!

Τζέιμι Όλιβερ: Ο δυσλεκτικός «γυμνός» σεφ που παράτησε το σχολείο στα 16 του, μισεί τις γραβάτες και… θάβει συναδέρφους του – Από τα εκατομμύρια στη χρεωκοπία

Μαντόνα: Σε ποιον προσέφερε εκατομμύρια για να κάνουν παιδί;

Σχετικά άρθρα