Τζον Φ. Κένεντι: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τον… μυστικό έρωτα με τη ζωγράφο Μέρι Πίντσο Μέγιερ

«JFK and Mary Meyer: A Love Story» είναι ο τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου, συγγραφέα, σεναριογράφου Τζέσι Κόρνμπλουθ που αποκαλύπτει τη… μυστική σχέση του Τζον Φ. Κένεντι με τη ζωγράφο Μέρι Πίντσο Μέγιερ και κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Skyhorse Publishing.

Η Μέρι Μέγιερ ήταν καλλιτέχνης, μέλος της υψηλής κοινωνίας, διαζευγμένη από έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της CIA, φίλη του Τζον Κένεντι και της συζύγου του Τζάκι Κένεντι.

https://www.instagram.com/p/B2CtEcNHA9T/

Πρόκειται για τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε;

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι το βιβλίο είναι το ημερολόγιο της Μέρι Μέγιερ, η οποία ήταν ίσως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Μέγιερ και ο JFK, σύμφωνα με το βιβλίο, είχαν ερωτική σχέση και εκείνη φαντασιωνόταν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάρει διαζύγιο. Εκείνος ανυπομονούσε να παντρευτεί τη Μέρι.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι νεαροί απόγονοι των Κένεντι: Ποιοι ασχολούνται με την… παράδοση της θρυλικής οικογένειας και ποιοι τα «βρόντηξαν» για να ακολουθήσουν το όνειρό τους

Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Πώς η blogger κόρη του «Εξολοθρευτή» και ανιψιά του Κένεντι κατάφερε να… τυλίξει τον γόη του Χόλιγουντ, Κρις Πρατ, με τη βοήθεια της μαμάς 

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Δήμητρας Ματσούκα σε Τζάκι Κένεντι

Σχετικά άρθρα