Οι νεαροί απόγονοι των Κένεντι: Ποιοι ασχολούνται με την… παράδοση της θρυλικής οικογένειας και ποιοι τα «βρόντηξαν» για να ακολουθήσουν το όνειρό τους

Η οικογένεια Κένεντι έχει από καιρό συναρπάσει το κοινό. Κομψή και με επιρροή, η πολιτική δυναστεία της δεν έχει ξεθωριάσει στον χρόνο, αν και δεν έχει τόσο ενεργό ρόλο όπως παλιά.

Αλλά, όπως και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, οι Κένεντι έχουν αντιμετωπίσει κατά περιόδους πολλές τραγωδίες και σκάνδαλα, μιλώντας πολλοί για… κατάρα.

Και όμως, οι νεαροί απόγονοι της θρυλικής οικογένειας έχουν επιζήσει και προσπαθούν να θριαμβεύσουν. Μάλιστα, υπάρχουν και εκείνοι που το επώνυμό τους δεν το… μαρτυρά αλλά είναι μέλη της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/Bz3xcY0nX-x/

Rose Schlossberg

Γεννημένη το 1988 στη Νέα Υόρκη, είναι η μεγαλύτερη κόρη της Caroline Kennedy και είναι αξιοσημείωτη η ομοιότητά της με τη γιαγιά της, Jackie. Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και το πρώτο εγγόνι του προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά και λάτρευε.

Αποφοίτησε από το Harvard αλλά ξεκίνησε να ασχολείται με το YouTube το 2013 όταν λάνσαρε με τη Mara Nelson – Greenberg, την κωμική σειρά «End Time Girls Club». Η μητέρα της είναι το μόνο παιδί του γνωστού πολιτικού η οποία ζει.

Το όνομά της το πήρε από τη γιαγιά της και μαμά του John F. Kennedy, Rose. Αδέρφια της είναι η Tatiana και ο Jack. Από τη μεριά της μαμάς της έχει ρίζες από Ιρλανδία, Γαλλία, Σκωτία και Αγγλία ενώ ο πατέρας της προέρχεται από ορθόδοξη και εβραϊκή οικογένεια από την Ουκρανία.

Jack Schlossberg

Ο Jack είναι ο αδερφός της Rose και ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας επιλέγοντας να ασχοληθεί με την πολιτική. Γεννημένος το 1993, αποφοίτησε από το Yale το 2015 και μπήκε στη Νομική Σχολή του Harvard το φθινόπωρο του 2017.

Όπως και οι αδερφές του, έχει μεγαλώσει σύμφωνα με τη θρησκεία της μητέρας του αλλά διατηρεί και τις παραδόσεις από την εβραϊκή πλευρά. Είναι ο μόνος άνδρας που ζει από την οικογένεια των Κένεντι και συνδέεται άμεσα με αυτούς.

Tatiana Schlossberg

Είναι η αδερφή των Rose και Jack, γεννημένη το 1990. Ήταν ρεπόρτερ για τους «New York Times» αρμόδια για θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Είναι και συγγραφέας. Πήγε στο Yale University και αποφοίτησε το 2012, ενώ έκανε master στην Αμερικανική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2014.

Τον Αύγουστο του 2019, κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Inconspicuous Consumption: The Environmental Impact You Don’t Know You Have». Παράλληλα, αρθρογραφεί και στο «Bloomberg» και «The Record». Είναι παντρεμένη το αγόρι της από το πανεπιστήμιο, George Moran.

Το 2011, ο Naeem Ahmed παραδέχθηκε την ενοχή του για παρακολούθηση και παρενόχλησή της. Έλαβε 60 ημέρες φυλάκισης και τρία έτη δοκιμαστικής περιόδου, μαζί με μια εντολή προστασίας που τον εμπόδιζε να έρθει σε επαφή με κάποιο μέλος της εν λόγω οικογένειας.

Kathleen Kennedy

Είναι η κόρη του Robert F. Kennedy Jr. με την πρώτη του σύζυγο, Emily Ruth Black. Πρόκειται για νεαρή ηθοποιό η οποία προσπαθεί να μπει στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Μάλιστα, έκανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην πετυχημένη σειρά «Gossip Girl».

Conor Kennedy

Είναι ο γιος του Robert F. Kennedy Jr. με τη δεύτερη σύζυγό του, Mary Richardson. Πέρα από το «βαρύ» όνομα της οικογένειάς του, έγινε γνωστός καθώς ήταν εκείνος που έβγαινε ραντεβού με την ποπ τραγουδίστρια Taylor Swift, το 2012. Ωστόσο, το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν κράτησε και πάρα πολύ.

Kyra Kennedy

Είναι η αδερφή του Conor και φαίνεται πως ήταν ιδιαιτέρως κοινωνική αφού λάτρευε τα πάρτι. Ωστόσο, το 2016 μπήκε σε σχολείο στην Ιταλία. Είναι μέλος των «Snap Pack» και «Rich Kids of Instagram», καθώς και σε γκρουπ προνομιούχων νεαρών όπως οι Andrew Warren, Tiffany Trump, EJ Johnson, Gaïa Jacquet-Matisse, Reya Benitez, Ezra J. William, και Peter Brant II.

Το 2016, ενεπλάκη σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με cyber – bullying εναντίον της blogger στο «New York Magazine», Allie Jones. Για αυτό της απαγορεύτηκε από τον πατέρας της η χρήση των Instagram και Snapchat.

Christina Schwarzenegger

Είναι η κόρη των Maria Shriver και Arnold Schwarzenegger. Είναι εγγονή της Eunice Kennedy Shriver, η οποία είναι αδερφή του John F. Kennedy. Γεννημένη το 1991 στο Λος Άντζελες, είναι παραγωγός έχοντας σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ακριβώς όπως και η μητέρα της.

Ο ξένος Τύπος τονίζει πως για χρόνια ολόκληρα έπαιρνε ένα φάρμακο για τη θεραπεία της διαταραχής υπερκινητικότητας λόγω έλλειψης προσοχής και ναρκοληψίας, δεδομένου ότι ήταν πολύ νέα όταν διεγνώσθη και καθώς μεγάλωνε, εθίστηκε σε αυτό. Τελικά κατάφερε να ξεφύγει από αυτόν της τον εθισμό.

Το 2018, ήταν η παραγωγός στο documentary του Netflix «Πάρτε τα Χάπια Σας», σε σκηνοθεσία Alison Klayman. Το εν λόγω project δείχνει το θέμα που αντιμετώπισε και η ίδια λόγω της διαταραχής της.

Katherine Schwarzenegger

Είναι η αδερφή της Christina και δηλώνει συγγραφέας, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε με τον Κρις Πρατ, σε μια στενή και συναισθηματική τελετή.

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας. Είμαστε πλέον σύζυγοι. Και στο πλάι μας είναι ο Θεός, οι οικογένειες και όλοι όσοι αγαπάμε. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο στην κοινή πια ζωή μας», σχολίασε ο κούκλος ηθοποιός στη δημοσίευσή του.

Η 29χρονη lifestyle blogger είναι η πρώτη κόρη του Arnold και πολλοί κάνουν λόγο πως είναι η αγαπημένη του. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και συχνά πυκνά μοιράζονται φωτογραφίες τους στα social media.

Patrick Schwarzenegger

Ο αδερφός των Christina και Katherine, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και θέλει να γίνει αστέρι του Χόλιγουντ. Πρωταγωνίστησε στο «Midnight Sun» με τη Βella Thorne και τώρα έχει βασικό ρόλο στην ταινία τρόμου/θρίλερ «Daniel Isn’t Real» σε σκηνοθεσία Άνταμ Ίτζιπτ Μόρτιμερ.

Mariah & Cara Kennedy Cuomo

Είναι κόρες της Kerry Kennedy και του Andrew Cuomo. Παππούς τους είναι ο Robert F. Kennedy και είναι δίδυμες με σπουδές στο Ιvy League, ακριβώς όπως κάνουν και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας των Κένεντι. Η Mariah αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Brown και έκανε πρακτική σε CNN και Apple, με σπουδές στην Ψηφιακή Στρατηγική.

Από την άλλη, η Cara έχει πολύ αθλητικό πνεύμα και λατρεύει το hockey, το πόλο και το σκι, ενώ έχει υπάρξει πολλές φορές και αρχηγός σε ομάδες. Όντας απόφοιτη από το Harvard, δηλώνει πως θέλει να ασχοληθεί με πράγματα πέρα από την πολιτική και επιλέγει να μην στηρίζεται στο όνομα της οικογένειάς της.

Michaela Kennedy Cuomo

Είναι η αδερφή των Cara και Mariah. Αν και είναι πολύ νεαρή, έχει ήδη ασχοληθεί με τον ακτιβισμό. Όταν η ίδια θέλησε να μαζέψει λεφτά για μια καμπάνια για τη σεξουαλική επίθεση, η ίδια σχεδίασε και πώλησε μπλούζες με τα έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν στον σκοπό που ήθελε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάθριν Σβαρτζενέγκερ: Πώς η blogger κόρη του «Εξολοθρευτή» και ανιψιά του Κένεντι κατάφερε να… τυλίξει τον γόη του Χόλιγουντ, Κρις Πρατ, με τη βοήθεια της μαμάς 

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Δήμητρας Ματσούκα σε Τζάκι Κένεντι

Lee Radziwill: Η μικρότερη αδερφή της Τζάκι Ο΄ που λέγεται ότι είχε σχέση με τον Κένεντι- Η αντιζηλία, ο γάμος με τον Πολωνό πρίγκιπα και πώς έχασε τον Ωνάση

Νίκη Γουλανδρή: Αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία του περιβάλλοντος- Το μουσείο που ίδρυσε σε σπίτι εφοπλιστών, η ζωγραφική, η φιλία με την Τζάκι Κένεντι και ο οίκος Hermès

Σχετικά άρθρα