Αλέξης Τσίπρας – Μπέτυ Μπαζιάνα: Ο φοιτητικός έρωτας που κρατά ακόμα – Πώς γνωρίστηκαν;

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 ήταν ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πυρήνας της συζήτησής τους ήταν πολιτικός με κοινωνικές και οικονομικές αναφορές, μιλώντας για πολλά όπως είναι το Μακεδονικό, το μεταναστευτικό και την απόφαση για το δημοψήφισμα.

Ωστόσο, έγιναν αναφορές και σε πιο ανάλαφρα θέματα, όπως τη σχέση που έχει η Μπέτυ Μπαζιάνα μαζί του αλλά και στη φιλία του με τον Αρχιεπίσκοπο.

https://www.instagram.com/p/B6dKOOKJs8x/

Ποιος ερωτεύτηκε πρώτος;

Για τη σύντροφό του, ανέφερε χαμογελώντας ότι «πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν από εμένα. Πριν την εντοπίσω». Όπως εξήγησε, ήταν ένας φοιτητικός έρωτας που κρατάει μέχρι σήμερα και πως «πέρα από την αγάπη υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός».

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπάρχει μουρμούρα και πως οι δυο τους συζητούν πολύ. «Είναι πολύ αυστηρός κριτής και ξέρει ότι δεν αλλάζω εύκολα άποψη. Ωστόσο, στη σκληρή κριτική της με βοηθάει», προέταξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η φιλία του με τον Αρχιεπίσκοπο

Στο ερώτημα πώς κατάφερε να είναι φίλος με τον Αρχιεπίσκοπο παρότι ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο και δεν έχει κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, είπε μεταξύ άλλων ότι πιστεύει στη δύναμη που έχει η πίστη των ανθρώπων και ότι σέβεται και τη θρησκεία και τους θρησκευόμενους και την Εκκλησία και την ορθοδοξία.

Σημείωσε ότι η σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο, «είναι αληθινή και τον εκτιμώ πάρα πολύ και έχει και εκείνος θετικά αισθήματα για εμένα, που βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην κοινή αντίληψη ότι οι σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους πρέπει να προχωρήσουν σε ριζοσπαστκές μεταρρυθμίσεις μέσα από τον διάλογο».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπέτυ Μπαζιάνα, Βλασσία Παυλοπούλου: Πώς υποδέχτηκαν τη δούκισσα της Κορνουάλης;

Το φιλί αγάπης του Αλ. Τσίπρα στην Μπέτυ Μπαζιάννα (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Βόλτα στα χιόνια με την Μπέτυ Μπαζιάνα και την Όλγα Γεροβασίλη

Παρέδωσε… τη σκυτάλη ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικά άρθρα