Μελάνια Τραμπ. Τα μυστικά ομορφιάς της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που μπορείς να «αντιγράψεις»!

Η Μελάνια Κνάους – Τραμπ γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1970 στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Είναι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 20 Ιανουαρίου 2017. Είναι η δεύτερη σύζυγος προέδρου που δεν είναι γεννημένη στις ΗΠΑ, μετά τη Λουίζα Άνταμς το 1825. Οι γονείς της ήταν η Αμαλία και ο Βίκτωρ Κνάους, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων και καταγόταν από το Ραντέτσε. Η μητέρα της καταγόταν από την περιοχή της Ράκα και το επάγγελμα της ήταν μοδίστρα δουλεύοντας για μια τοπική βιοτεχνία ρούχων.

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

Η Μελάνια μεγάλωσε στη Σέβνικα και έχει άλλα δυο αδέρφια. Τον μεγαλύτερο αδερφό της δεν τον συνάντησε ποτέ καθώς ο πατέρας της ήταν κατά το παρελθόν διαζευγμένος. Η οικογένεια του πατέρα της ήταν καθολικοί, αλλά αυτός δεν τη βάφτισε θέλοντας να τη στρέψει στον αθεϊσμό. Η Μελάνια όμως, παντρεύτηκε το 2005 σε καθολική εκκλησία και αποδέχτηκε τη Θεία ευχαριστία με τον σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ.

Όντας η Πρώτη Κυρία λοιπόν, οφείλεις να έχεις «γερό στομάχι» για να αντέξεις την καθημερινότητα και την ένταση ενώ παράλληλα πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Και αυτό η Μελάνια το ξέρει καλά, αφού στο παρελθόν υπήρξε μοντέλο. Οι απαραβίαστοι κανόνες με τους οποίους περιποιείται πρόσωπο και σώμα έχουν ως εξής:

  • Προσέχει πάντα το μακιγιάζ και βάζει ελάχιστο foundation.
  • Αποφεύγει το ξενύχτι και επιλέγει να κοιμάται πολύ.
  • Φροντίζει για την ενυδάτωση του προσώπου της και πίνει πολύ νερό.
  • Καταναλώνει το βιταμινούχο smoothie της με σπανάκια, μπανάνα, γιαούρτι, ράσμπερι και Ωμέγα 3, κάθε μέρα.
  • Ποτέ δεν ξεχνά να αφαιρέσει το μακιγιάζ της και δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί με make up στο πρόσωπο.

Και είναι συμβουλές που όλες έχουμε ακούσει αλλά λίγες τις έχουμε εφαρμόσει. Για αυτό κάνε την αρχή και δοκίμασε μερικά από τα παραπάνω που έχουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνισή της για φέτος

Μελάνια Τραμπ: Το στενό κόκκινο φόρεμα και ο… έρωτας με τον Τζάστιν Τριντό

Σχετικά άρθρα