Pilates: Η νέα τάση των διασήμων που έχει φέρει πανικό στο διαδίκτυο

Η Adele, η Jennifer Aniston, η Kate Hudson και ο David Beckham, έχουν ένα κοινό. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το Pilates. Οι ίδιοι δηλώνουν ορκισμένοι fans του συγκεκριμένου είδους γυμναστική και όχι άδικα, αφού τα αποτελέσματα είναι φανερά και προκαλούν δέος σε χιλιάδες θαυμαστές.

Εσείς, έχετε δοκιμάσει τη μέθοδο Pilates που έχει ρίξει το διαδίκτυο;

Adele

Όλοι είχαμε αναρωτηθεί για το πως έχει καταφέρει η Adele να χάσει τόσα πολλά κιλά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρεί και ένα τόσο γυμνασμένο σώμα. Η απάντηση την απορία όλων μας είναι φυσικά οι Pilates. Οι Pilates τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει μια εξέχουσα θέση στην καρδιά των celebrities και όχι άδικα, αφού τα αποτελέσματα είναι κυριολεκτικά εκθαμβωτικά. 

Στην περίπτωση της ταλαντούχας τραγουδίστριας, η εκπαίδευση των Pilates, ήρθε από την Ayda Field, που είναι σύζυγος του Robbie William και πρώην κριτής του X Factor.

Πιο συγκεκριμένα η Adele δήλωσε «Ποτέ δεν ήθελα να μοιάσω με τα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών. Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη για αυτό».

Τα μαθήματα Reformer Pilates, που κάνει η Adele, είναι ιδανικά εκτός από την απώλεια κιλών, για την ενίσχυση του σώματος και τη βελτίωση της στάσης και της ισορροπίας.

Jennifer Aniston

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία σεζόν της σειρά “Τα Φιλαράκια”, όπου αγαπήσαμε την Jennifer Aniston ως Rachel Green, ωστόσο εμείς πιστεύουμε πως είναι στα καλύτερα της και ας έχει πατήσει τα 50.

Ο λόγος; Μα φυσικά δεν είναι άλλος από το Pilates. Όπως δήλωσε άλλωστε και η ίδια, «Είμαι γεννημένη για το Pilates, είναι υπέροχο. Με βοήθησε να καταπολεμήσω έναν χρόνιο πόνο στη πλάτη, λόγω ενός νεύρου που με ταλαιπωρούσε, ακόμα κατάφερα να ξεπεράσω τον πόνο στο ισχίο. Κυριολεκτικά το λατρεύω. Με κάνει να νιώθω ότι είμαι ψηλότερή και με πιο ωραία στάση σώματος».

Kate Hudson

Για πολλούς από εμάς δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Kate Hudson είναι φανατική οπαδός του Pilates. Η ίδια, είναι συνιδρίτρια μιας εταιρείας με ρούχα αθλητισμού που συνδέεται φυσικά με το Pilates.

Όλα όμως ξεκίνησαν από όταν η Kate Hudson ήταν έγκυος και εκτός από τη γιόγκα, βρέθηκε στο διάβα της το Pilates. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στη Vogue UK «Όταν βρέθηκε στη ζωή μου το Pilates το συνδύασα με τη γιόγκα και κατάλαβα πόσο συγκεντρωμένη και δυνατή μπορείς να νιώσεις. Οι ασκήσεις μπορούν να προσαρμοστούν όσο περνούν οι μήνες και η κοιλιά μεγαλώνει και έτσι αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις μια καλή προπόνηση χωρίς να πιέσεις πολύ σκληρά τον εαυτό σου».

David Beckham

Ποιος θα το πίστευε, ότι στην λίστα αυτή θα βρισκόταν και ένας άντρας και πόσο μάλλον ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές των τελευταίων δεκατιών. Και εδώ έρχονται και σπάνε τα ταμπού και οι προκαταλήψεις που θέλουν το Pilates να είναι ένα καθαρά γυναικείο άθλημά, αφού όλο ένα και περισσότεροι άντρες κάνουν το ντεπούτο τους, αφήνοντας έτσι το δικό τους στίγμα στην κοινωνία και λαμβάνοντας φυσικά τα πολύτιμα οφέλη της γυμναστικής.

Πιο συγκεκριμένα ο David Beckham δήλωσε «Κάνω μια ώρα Pilates την ημέρα. Είναι φανταστικό και σου φτιάχνει τη φυσική σου κατάσταση. Νιώθω ότι είμαι πιο fit από ποτέ και έχω να έρθω σε αυτή την κατάσταση χρόνια. Ανακάλυψα για πρώτη φορά το Pilates, όταν έπαιζα για την Μίλαν».

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Νιώθεις έντονο στρες και κόπωση λόγω της καραντίνας; Γνώρισε τη μέθοδο Pilates και θα αλλάξει η ψυχολογία σου!

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ : Οι εμφανίσεις που άφησαν εποχή

Kangoo Jumps: Δοκιμάστε το νέο πολυαγαπημένο είδος γυμναστικής των celebrities

Σχετικά άρθρα