Μπορεί να είναι 51, αλλά σίγουρα μοιάζει με 30. Αυτά είναι τα 5 μυστικά διατροφής και ομορφιάς, της Jennifer Lopez

Στην αρχή της καριέρας της, η J-Lo αντιμετώπισε πολλές απορρίψεις λόγω του καμπυλωτού σώματος της, καθώς όλοι την προέτρεπαν να χάσει βάρος. Που να ήξεραν όμως, ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό της, θα την έκανε να απογειώσει την καριέρα της.

Για να διατηρηθεί σε φόρμα, η Jennifer Lopez, ακολουθεί ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής και φυσικής κατάστασης, από το οποίο σπάνια παρεκκλίνει. Μπορεί να είναι 51 χρονών, αλλά σίγουρα μοιάζει με 30. Έτσι ρίξαμε μια ματιά στις συνήθειες φαγητού και άσκησης που της έδωσαν αυτό το τόσο iconic σώμα και εμφάνιση.

Αυτοί είναι οι 11 κανόνες διατροφής και φυσικής κατάστασης που ακολουθεί πιστά:

1. Μείνετε πάντα ενυδατωμένοι και περιορίστε το αλκοόλ και την καφεΐνη

Ο πρώτος κανόνας που ακολουθεί η Λατίνα σταρ Jennifer Lopez, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ακούμε συχνά πως η ενυδάτωση αποτελεί μια απο τις κύριες ρουτίνες ομορφιάς των περισσοτέρων celebrities.

Συγκεκριμένα η ίδια, έχει αναφέρει ότι πίνει πάνω από επτά ποτήρια νερό την ημέρα, καθώς το σώμα μας αποτελείται από 60% νερό και έτσι είναι απαραίτητο για τη γενική υγεία μας. Το να πίνουμε άφθονο νερό βοηθά στον καθαρισμό του σώματός μας απο τις τοξίνες και προετοιμάζει τους μύες και τις αρθρώσεις μας για άσκηση.

«Πίνοντας άφθονο νερό, ειδικά πριν από την προπόνηση, μπορεί να σας βοηθήσει να πιέσετε πιο σκληρά τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε περισσότερο τη ρουτίνα άσκησής σας», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Hello Magazine.

Η J-Lo, δήλωσε επίσης στο περιοδικό, ότι εδώ και χρόνια δεν καταναλώνει ούτε αλκοόλ, ούτε και καφεΐνη. Ο καφές που πίνει κάθε πρωί, είναι ντεκαφεϊνέ.

Το αλκοόλ φέρει επιπλέον θερμίδες και μπορεί να παρεμποδίσει σοβαρά την υγιή λήψη αποφάσεων προκαλώντας πόθο για πρόχειρο φαγητό. Η Lopez πιστεύει ακράδαντα ότι είμαστε αυτό που τρώμε και έτσι προσέχει προσεκτικά τις τροφές που βάζει στο σώμα της. «Αυτό που τρώτε δεν επηρεάζει απλώς το σώμα σας, μπορεί επίσης να επηρεάσει πώς φαίνεται το δέρμα σας ».

2. Δεν χρειάζεται να λιμοκτονείτε, φάτε πρωτεΐνες και έξυπνα σνακ

Όλοι νομίζουν πως οι celebrities με τέτοιο σώμα, πρέπει να λιμοκτονούν. Όμως η Λόπεζ, αποδεικνύει το αντίθετο, αφού όπως δήλωσε στο περιοδικό, τρώει κάθε δύο με τρεις ώρες για να υποστηρίξει το μεταβολισμό της.

Συνήθως δεν τρώει ζαχαρούχα σνακ ή επεξεργασμένα φαγητά μεταξύ των γευμάτων, αντ ‘αυτού, επιλέγει φρέσκα λαχανικά. «Μου αρέσει επίσης να χαλαρώνω με τα παιδιά μου μετά από μια προπόνηση και να μοιράζομαι ένα υγιεινό σνακ μαζί τους», είπε στο Hello Magazine. «Φέρνω πάντα φρούτα και λαχανικά μαζί μου για να μου δώσουν μια αίσθηση σνακ ανάμεσα στα γεύματα.»

Εάν χρειάζεται κάτι περισσότερο και πιο χορταστικό από τα λαχανικά, τρώει πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη μείωση της λαχτάρα για επιπλέον φαγητό, επειδή κρατάει την πείνα σταθερή, κατά την διάρκεια της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα προτιμά, αυγά, κοτόπουλο και βιολογικό μοσχάρι. Στα ψάρια προτιμά, τόνο και σολομό. Ενώ όταν θέλει να φάει υδατάνθρακες, προτιμά κινόα, γλυκοπατάτα και καστανό ρύζι.

3. Ποτέ μην παραλείπετε την γυμναστική

Η Jennifer Lopez, μπορεί να μην είναι αθλήτρια, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να γίνει, αφού δεν παραλείπει ποτέ την πρωινή της γυμναστική και πάντοντε δίνει το 100%.

Κάποιος θα έλεγε πως δεν το χρειάζεται, αφού στις περιοδείες της χορεύει και τραγουδά για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να καίει τα περιττά κιλά. Όμως εκείνη έχει διαφορετική άποψη, αφού πιστεύει στη καθιερωμένη της ρουτίνα, γιατί όπως δηλώνει της δίνει την ενέργεια να συνεχίσει με χαρά την ημέρα της.

4. Δοκιμάστε βιολογικά προϊόντα και αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές

Τα βιολογικά προιόντα, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε λεπτοί, αλλά το σημαντικότερο, θα σας βοηθήσουν στο να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.

Τα τηγανητά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, συμβάλουν στην αύξηση του βάρους, καθώς περιέχουν υψηλές ποσότητες θερμίδων και ανθυγιεινών λιπών που μπορεί να είναι δύσκολο να καούν με την άσκηση.

Η γυμνάστρια της J-Lo, Tracy Anderson, έδωσε τις συμβουλές τις: Όταν τρώτε βιολογικές τροφές, βοηθάτε τον οργανισμό σας να κάψει πιο γρήγορα τις θερμίδες κατά τη γυμναστική. Πρέπει πάντα να αποφεύγεται τις επεξεργασμένες τροφές και ποτέ να μην πίνετε τις θερμίδες σας με τη μορφή ζάχαρης σόδας και χυμού.

5. Δοκιμάστε διαλογισμό και αρκετή ξεκούραση

Η Lopez, συνήθως διαλογίζεται δύο φορές την ημέρα, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ. Η λατίνα σταρ, βρίσκεται πολλές δεκαετίες στο Χόλιγουντ και έτσι φυσιολογικό είναι να αναζητά λύσεις που θα την βοηθήσουν να αποβάλει το άγχος της καθημερινότητας και των υποχρεώχεων.

Εκτός όμως από τον διαλοφισμό, η Jennifer Lopez, προσπαθεί να κοιμάται οκτώ ώρες κάθε βράδυ, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένη είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Θα μου άρεσε να κοιμάμαι εννέα ή δέκα ώρες, αλλά δεν μπορώ ποτέ να το καταφέρω », είπε. «Άρα, οι επτά και οι οκτώ ώρες είναι υποχρεωτικές. Διαφορετικά, δεν αισθάνομαι καλά. Αρχίζω να νιώθω τρελή, συναισθηματική και κουρασμένη όλη την ώρα».

Διαβάστε σχετικά άρθρα

4+1 celebrities που έκλεισαν τα 50 και δεν τους φαίνεται! Πώς διατηρούνται τόσο νέες;

Τα 50 είναι τα νέα 30; Αυτές οι 3 celebrities το αποδεικνύουν, χαρίζοντας μας τα μυστικά ομορφιάς τους

Pilates: Η νέα τάση των διασήμων που έχει φέρει πανικό στο διαδίκτυο

Σχετικά άρθρα