Bad hair days: Τα 5 χτενίσματα που κυριολεκτικά θα σας “λύσουν” τα χέρια

Όλες έχουμε εκείνες τις ημέρες που τα μαλλιά μας δεν συμβιβάζονται και δεν θέλουν να μας κάνουν την χάρη να “κάτσουν φρόνιμα” και πάνω από όλα στη θέση τους. Εκεί, λοιπόν, είναι που ο χρόνος τρέχει, εμείς πασχίζουμε να τα συμμαζέψουμε και να γυρίσουμε στις υποχρεώσεις μας και που φυσικά τα νεύρα μας βρίσκονται στο peak τους. Παρόλα αυτά, εμείς σας έχουμε 5 εξαιρετικά χτενίσματα για τις λεγόμενες bad hair days που κυριολεκτικά θα σας σώσουν και θα σας “λύσουν” τα χέρια, καθώς θα παραμείνετε ήρεμες, στιλάτες και πανέτοιμες για όσα έρχονται. 

Το λεγόμενο “Επιμελώς Ατημέλητο”

Εκτός του ότι είναι πολύ chic είναι και πολύ εύκολο να δημιουργηθεί! Το λεγόμενο επιμελώς ατημέλητο χαμηλό κοτσάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να πραγματοποιήσετε μια όσο το δυνατόν πιο stylish εμφάνιση, παρά την κακή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά σας.

Χαλαρή πλεξούδα για ένα πιο ανάλαφρο look

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο ανάλαφρο look, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε την πολυαγαπημένη και διαχρονική, χαλαρή πλεξούδα. Με αυτόν τον τρόπο, και θα επιτύχετε ένα άκρως κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο χτένισμα και θα αντιμετωπίσετε με ευκολία την bad hair day σας. Έτοιμες να αδράξετε την ημέρα σας;

Sleek ponytail με δυο κινήσεις

Sleek ponytail ονομάζεται η αλογοουρά, στην οποία δεν πετάει καμία απολύτως τρίχα και φαίνεται λες και έχει φτιαχτεί στην εντέλεια. Μπορείτε και εσείς να την δημιουργήσετε μόνο με δυο κινήσεις. Πρώτα, μαζέψτε όλα τα μαλλιά σας σε μια ψηλή ή χαμηλή κοτσίδα και έπειτα περάστε τις τρίχες και όλες τις ατέλειες με λίγο τζελ. Εύκολο, απλό και σίγουρα πολύ γρήγορο!

Accessorize it!

Μια τέτοια ημέρα δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε την τοποθέτηση ορισμένων αξεσουάρ στα μαλλιά σας, τα οποία όχι μόνο θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σας, αλλά θα σας σώσουν και από την bad hair day σας. Μπαντάνες, κοκαλάκια, στέκες και μαντήλια βρίσκονται στη διάθεση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς και εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο outfit της ημέρας σας.

Ξηρό σαμπουάν: Ο απόλυτος “σύμμαχος” σας

Θέλετε να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το λάδωμα των μαλλιών σας; Τότε πολύ απλά επιλέξτε ένα ξηρό σαμπουάν που να ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο του τριχωτού της κεφαλής σας ή ακόμη κι ένα ταλκ, εάν αυτό διαθέτετε στα ντουλάπια σας. Έτσι, μόλις το προμηθευτείτε εφαρμόστε το στην ρίζα των μαλλιών σας και μειώστε την λιπαρότητα της τρίχας. 

Εν τέλει, οι bad hair days είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο που “ταλαιπωρεί” όλες τις γυναίκες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας φορτίζει ψυχολογικά και να μας χαλάει την διάθεση, καθώς χρειάζεται πάντοτε να επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να είμαστε ευγνώμονες για όσα αυτή μας έχει προσφέρει απλόχερα.

Πηγές

https://www.byrdie.com/hairstyles-bad-hair-days

https://www.themuse.com/advice/7-nofail-hairstyles-for-a-bad-hair-day

https://douglasj.edu/5-bad-hair-day-styles/

Σχετικά άρθρα