Hair glow: Τα top 4 μυστικά των αγαπημένων μας celebrities για λαμπερά μαλλιά

Θέλετε να αποκτήσετε τα λαμπερά μαλλιά των αγαπημένων σας διάσημων προσωπικοτήτων; Θέλετε να μάθετε όλα τους τα μυστικά, ώστε να τα εφαρμόσετε και να τα εντάξετε στη δική σας, προσωπική ρουτίνα; Ε, λοιπόν, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε τα 4 κορυφαία μυστικά των celebrities του εξωτερικού για υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά.

Κένταλ Τζένερ

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της: “Τα μαλλιά μου δεν ήταν πάντα έτσι. Ωστόσο, με την κατάλληλη περιποίηση και τις ανάλογες θεραπείες από τον κομμωτή μου κατάφερα να τα κάνω να λάμψουν. Ένα μυστικό που ακολουθώ πάντα όταν λούζομαι είναι να κοιμάμαι με τα μαλλιά μου βρεγμένα, χωρίς να τα στεγνώσω με το πιστολάκι. Έτσι, όταν ξυπνήσω αποκτούν αυτή την λεία, μεταξένια υφή και δεν είναι τόσο ξερά όσο ήταν”. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Μπλέικ Λάιβλι

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν για τα μαλλιά της πως προσπαθεί να μην τα ταλαιπωρεί πολύ. Για αυτό, χρησιμοποιεί τα προϊόντα που ταιριάζουν στον δικό της τύπο μαλλιών, εφαρμόζοντας συχνά μαλακτικές μάσκες, αλλά και conditioner. Ακόμη, προτιμά τις βούρτσες με μαλακή τρίχα, ώστε να μην σπάει η τρίχα και δεν ξεχνά ποτέ το αγαπημένο της λαδάκι.

Μπέλα Χαντίντ

“Προσπαθώ να μην πειράζω πολύ τα μαλλιά μου, για αυτό και προτιμώ να τα πιάνω σε μια αλογοουρά ή έναν κότσο, ώστε να μην βρίσκονται μπροστά στο πρόσωπο μου. Παλιότερα, έβαζα τόνους από τζέλ και λακ όταν χτενιζόμουν, όμως πλέον τα αποφεύγω στην καθημερινότητα μου.” Εμείς, πάντως της δίνουμε την έγκριση μας. Say yes to natural beauty!

Ολίβια Κούλπο

Η Κούλπο έχει αναφέρει σε συνέντευξη της πως πάσχιζε να αντιμετωπίσει τη λιπαρότητα του προσώπου της, αλλά και των μαλλιών της. Για αυτόν τον λόγο, βελτίωσε σημαντικά τη διατροφή της, αποφεύγοντας τα τηγανητά φαγητά, το αλκοόλ και τις υπερβολικές ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων σε καθημερινή βάση. Αυτό ήταν το μυστικό που την έσωσε. 

Τέλος, αξίζει να γνωρίζετε πως οι διάσημες προσωπικότητες του εξωτερικού εμπιστεύονται απόλυτ τους προσωπικούς τους hair stylists ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές τους. Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, και εκείνοι που στράφηκαν σε συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, εντατικές θεραπείες και συνεχή περιποίηση, ώστε να προστατεύσουν όσο περισσότερο μπορούν το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, το νούμερο ένα μυστικό που σας προτείνουν είναι να επικοινωνήστε με τον κομμωτή σας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Bad hair days: Τα 5 χτενίσματα που κυριολεκτικά θα σας “λύσουν” τα χέρια

Bedtime Stories: Ποια είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities;

Πες τέλος στη λιπαρότητα των μαλλιών, ανακαλύπτοντας 5 τρόπους αντιμετώπισης

Πηγές

https://www.vogue.co.uk/gallery/celebrity-hair-tips

http://www.mscareergirl.com/5-celebrity-hair-care-secrets-every-woman-needs-to-know/

https://www.byrdie.com/celebrity-hair-tricks

Σχετικά άρθρα