Η τέλεια ρουτίνα ομορφιάς προσώπου, σώματος και μαλλιών για να δοκιμάσετε με την επιστροφή σας από τις διακοπές

Μετά το τέλος των διακοπών ο οργανισμός και το σώμα μας χρειάζεται να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν προ καλοκαιριού. Ενυδατώστε, φροντίστε και φωτίστε: αυτά είναι τα βασικά βήματα για να αποκαταστήσετε το δέρμα που εκτίθεται σε αλάτι, ακτίνες UV, άνεμο και χλώριο.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο, είναι τρία βασικά καθημερινά βήματα που θα σε κάνουν να δεις διαφορά άμεσα και χωρίς να χρειάζεται να επενδύσεις ένα σορό λεφτά σε καινούργια προϊόντα περιποίησης.
Παρακάτω θα δεις τα μυστικά που θα σε ανανεώσουν μετά τις διακοπές:

Αντιοξειδωτικό ρόφημα

Κάτι που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητα σου, είναι το αντιοξειδωτικό ρόφημα που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου. Προτίμησε φρούτα και λαχανικά που είναι γνωστά στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και είναι σίγουρο πως σε λίγες μέρες το πρόσωπο σου θα λάμπει.

Scrub σώματος

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ξεκίνα κάνοντας απολέπιση με ένα scrub σώματος που περιέχει ενυδατικούς παράγοντες. Απέφυγε τα προϊόντα απολέπισης που περιέχουν αλάτι διότι μπορούν εύκολα να σε ερεθίσουν, προτίμησε τη ζάχαρη για τέλεια και λεία επιδερμίδα. Τέλος εφάρμοσε στην επιδερμίδα σου ένα λαδάκι ή μία κρέμα σώματος  για περισσότερη ενυδάτωση.

Λαδάκι μαλλιών

Αισθάνεσαι τα μαλλιά σου ξηρά και άγρια; Μην ανησυχείς είναι οι πρώτες μέρες μετά τη συχνή επαφή με το θαλασσινό νερό. Φρόντισε να χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου εφαρμόζοντας λαδάκι μετά το μπάνιο ή το ντους σου και σε λίγες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5+1 ιδέες για DIY μάσκες προσώπου με αγγούρι που υπόσχονται τέλειο αποτέλεσμα

Σχετικά άρθρα