Συνδύασε το χορό με τη γυμναστική και δες άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου

Τι καλύτερο να ξεκινάς την ημέρα σου έχοντας για συντροφιά την αγαπημένη σου μουσική. Κάνε το δώρο αυτό στον εαυτό σου και δες πως όλη η ημέρα ξεκινάει με τη καλύτερη διάθεση, χωρίς ίχνος άγχους και αρνητισμού.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα δούμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε τη γυμναστική με τον χορό και να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

15 λεπτά είναι ακριβώς ο χρόνος που χρειάζεσαι, προκειμένου το σώμα σου να αρχίζει να ιδρώνει και να χάνει το περιττό λίπος. Ο χορός αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αερόβιας γυμναστικής, αφού ανεβάζει άμεσα τον καρδιακό ρυθμό, φέρνοντας ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης μετά το πέρα των ασκήσεων.

Ο χορός όμως μπορεί και να γυμνάσει συγκλονίστηκα τους μύες, αφού δυναμώνει σημεία που μέχρι πρότινος δεν γνώριζες πως υπάρχουν.

Πες ΝΑΙ σε μια νέα πρόκληση και δες το σώμα σου να αλλάζει ριζικά. Τι είναι άλλωστε 15 λεπτά από τον χρόνο μας;

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, αφού η διάρκεια του κάθε σετ είναι όσο ένα τραγούδι.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, την αγαπημένη σας μουσική, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 λεπτά οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:


Διαβάστε σχετικά άρθρα

15 λεπτά είναι αρκετά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε πλάτη, στήθος, χέρια και ώμους

Σχετικά άρθρα