Ζευγάρια της showbiz που ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από πότέ

Ζιζέλ Μπούντχεν

Τον Δεκέμβριο του 2006, η Ζιζέλ άρχισε να βγαίνει με τον αθλητή του ράγκμπι Tom Brady, όταν ένας κοινός τους φίλος τους κανόνισε ραντεβού στα τυφλά. Από εκέινη την ημέρα το ζευγάρι είναι μαζί και στις  στις 26 Φεβρουαρίου 2009 παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή στην καθολική εκκλησία της Αγίας Μόνικας στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Τον Απρίλιο όμως του 2009, το ζευγάρι ήθελε να ανανεώσει τους όρκους του και έτσι επέλεξε να κάνει μια ακόμα τελετή στην Κόστα Ρίκα. Ο Ζιζέλ και ο Tom έχουν δύο παιδιά: τον Benjamin Rein, όπου γεννήθηκε το 2009 και την Vivian Lake, όπου γεννήθηκε το 2012. Ο Tom έχει ακόμα ένα παιδάκι από μια προηγούμενη σχέση με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μόγιαχαν.

Ματ Ντέιμον 

Ο υπερταλαντούχος ηθοποιός Ματ Ντέιμον γνώρισε την Αργεντινή σύζυγό του, Λουτσιάνα Μποζάν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Stuck on You στο Μαϊάμι τον Απρίλιο του 2003. 2 χρόνια αργότερα ο έρωτας τους δέθηκε με τα πρώτα δεσμά, αφού οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν, ενώ στα τέλη της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή στο Μανχάταν. Έχουν μαζί τρεις κόρες, ενώ η Μπαρόζο έχει και μια ακόμα κόρη από τον προηγούμενο της γάμο. 8 χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 2013, η σχέση αυτή έρχεται να αναζωπυρωθεί με έναν γάμο έκπληξη τόσο για όλους εμάς, όσο και για τη Λουτσιάνα, αφού ο Ματ ήθελε να της χαρίσει μια στιγμη μοναδική μακριά από φώτα και κάμερες που θα είναι εκείνοι και πολύ λίγοι φίλοι. Η τελετή πήρε μέρος στην Αγία Λουκία της Καραιβικής και καλεσμένοι ήταν ο Μπέν Άφλεκ, Κρις Χέμσγουορθ, Τζένιφερ Γκάρνερ και άλλοι.

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτώρια Μπέκαμ

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι της showbiz μπορεί να παντρεύτηκε στην Ιρλανδία το 1999, όμως οι δύο τους θέλησαν να ανανεώσουν τους όρκους τους σε ένα κλειστό οικογενειακό περιβάλλον αυτή τη φορά, αφού οι καλεσμένοι ήταν μόλις 6. Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Μπέκαμ “ο γάμος όπως όλοι ξέρουμε έχει τις δυσκολίες του, όμως όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως μένουμε μαζί γιατί πουλάμε, όμως εμείς γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα από όλους και μένουμε μαζί γιατί αγαπιόμαστε και γιατί έχουμε 4 υπέροχα παιδιά.

Beyoncé και Jay-Z

Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν μετά τη συνεργασία τους στο βίντεοκλιπ 03 Bonnie & Clyde, όπου έπαιζαν το ζευγάρι. Εμείς να προσθέσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που ένα ζευγάρι γνωρίζεται και μένει μαζί ύστερα από ένα βίντεοκλιπ. 6 χρόνια αργότερα παντρεύονται και το 2012 φέρνουν στη ζωή το πρώτο τους παιδί την  Μπλου Άιβι Κάρτερ, ύστερα από μια αποβολή 2 χρόνια πριν στη πρώτη τους προσπάθεια για παιδί. Το 2017 έρχονται αναπάντεχα στη ζωή τους τα δίδυμα Σερ και Ρούμι Κάρτερ. Το 2018 και ύστερα από ένα σκάνδαλο για απάτη από τον Jay-Z, οι δύο τους ανανεώνουν τους όρκους τους και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Διάσημα ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Σχετικά άρθρα