Brow lamination: Η νέα δημοφιλής τεχνική για πλούσια φρύδια.

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια κατάφεραν να γίνουν μια από τις μεγαλύτερες εμμονές στο χώρο της μόδας! Το σχήμα και το πάχος των φρυδιών είναι κάτι που έχει δυσανασχετήσει με το πέρασμα των χρόνων τις γυναίκες, όσες γυναίκες γεννήθηκαν πριν τη δεκαετία του ‘90, έχουν πλέον μετανιώσει το υπερβολικό plucking των φρυδιών που κάποτε ήταν στη μόδα με αποτέλεμα να βρίσκουν τρόπους τώρα για να τα ξανά μακρύνουν.

Η Brow lamination είναι μια θεραπεία που υπόσχεται τέλεια φρύδια μακράς διαρκείας.
Πρώτο βήμα είναι η ανόρθωση κάθε τρίχας, στη συνέχεια το καθάρισμα των φρυδιών και ο σχηματισμός τους και τέλος ο χρωματισμός με μια βαφή για σταθεροποίηση και διάρκεια δίνοντας την ψευδαίσθηση πιο πλουσίων φρυδιών για 1,5 μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή.

Ένας από τους λόγους που έχει κάνει την θεραπεία να αγαπηθεί τόσο πολύ και ειδικά από celebrities του εξωτερικού είναι ότι το αποτέλεσμα εκτός το ότι χαρίζει γεμάτα φρύδια χωρίς κενά, κάνει και το βλέμμα του προσώπου πιο έντονο και φωτεινό.

Πάρε μια ιδέα για την τεχνική των φρυδιών που έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Σχετικά άρθρα