Τα καρέ μαλλιά είναι το μεγαλύτερο hair trend του 2022

Μέσα από τις street style εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού, οι fashionistas για άλλη μια φορά μας επιβεβαίωσαν ότι το καρέ μαλλί είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trend για το 2022-2023. Μπορεί τα μακριά μαλλιά να έχουν κάνει ένα δυνατό come back, ωστόσο το καρέ κούρεμα είναι διαχρονικό, τρομερά stylish και κομψό.

Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές στο καρέ και αναλόγως με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μπορείς να υιοθετήσεις το αντίστοιχο κούρεμα που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο σου. Frenchie bob, mega short hair, bob σε γραμμή Α, το καρέ της δεκαετίας του ‘90 και τέλος το boy bob, είναι μερικά από τα στυλ που θα δούμε και θα αγαπήσουμε αυτή τη χρονιά.

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι τα κοντά μαλλιά σε περιορίζουν και δεν μπορείς να παίξεις με διαφορετικά στυλ. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί μπορείς να δώσεις εύκολα και γρήγορα πολλά και διαφορετικά στυλ στα μαλλιά σου. Παραδείγματος χάρην ολόισια sleek, ανάλαφρα waves hair, και για εσένα που θες κάτι πιο extreme και ταυτόχρονα δυναμικό αποτέλεσμα το wet look είναι αυτό που θα σε απογειώσει στο λεπτό!

Επίσης άλλο ένα trend για φέτος είναι τα hair clips και οι στέκες, έτσι μπορείς πολύ εύκολα να στολίσεις τα μαλλιά σου με τον πιο εύκολο και όμορφο τρόπο.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις με καρέ μαλλιά που θα μπορούσες να πάρεις μια ιδέα για το πως μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το νέο hair trend του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALINA FRENDIY (@alina_frendiy)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Aiken (@lisa.aiken)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @alexandraguerain

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Tol (@lindatol_)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Haghjoo (@juliahaghjoo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elisa_sofia (@elisa_sofia)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα