Wet look: Το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού 

Το wet look είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, ιδανικό να σε κρατήσει δροσερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πολλές celebrities του Hollywood έχουν αγαπήσει και προσαρμόσει το χτένισμα αυτό στις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Αυτό που το καθιστά το χτένισμα αυτό must για το φετινό καλοκαίρι είναι ότι γίνεται εύκολα και γρήγορα και με ένα μόνο προϊόν.

Είτε με έναν αφρό χτενίσματος είτε με ένα ζελέ για τα μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Χτενιστείς καλά τα μαλλιά προς τα πίσω με μια χτένα και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν με τα χέρια σε όλη την επιφάνεια πάνω στα μαλλιά με φορά προς τα πίσω και είσαι έτοιμη!  Εύκολα και γρήγορα θα έχεις ένα εντυπωσιακό άκρως καλοκαιρινό χτένισμα το οποίο μπορείς να το δοκιμάσεις είτε για την απογευματινή σου βόλτα είτε για κοκτέιλ party είτε ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα wedding look.

Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά χτενίσματα με wet look για να πάρεις μια ιδέα για τις δικές σου εμφανίσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα