8λεπτο πρόγραμμα εκγύμνασης για την καύση του λίπους στα μπούτια σε 10 μέρες!

Οι προπονήσεις ποδιών εμπλέκουν τις κύριες μυϊκές ομάδες του σώματος, βοηθώντας στη βελτίωση της συνολικής αθλητικής απόδοσης και στην υποστήριξη υγιών κινήσεων στην καθημερινή σας ζωή. Η ενδυνάμωση του κάτω μέρους του σώματος θα βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών και στη διαχείριση χρόνιων παθήσεων όπως η αρθρίτιδα, οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης.

Οι προπονήσεις ποδιών μπορούν να διεγείρουν την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων ορμονών που βοηθά στην παραγωγή ορμονών όπως η κορτιζόλη, η τεστοστερόνη και η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Η κορτιζόλη βοηθά το σώμα σου να ανταποκρίνεται στο στρες και να αυξάνει τον μεταβολισμό του λίπους. Η τεστοστερόνη βοηθά το σώμα σας να επιδιορθώσει τις κατεστραμμένες μυϊκές πρωτεΐνες και να χτίσει τους σκελετικούς μυς. Τέλος, η αυξητική ορμόνη προάγει την ανάπτυξη των μυών, ενισχύει το ανοσοποιητικό και ενισχύει τον μεταβολισμό του λίπους.

Πάρε, λοιπόν, ένα μπουκαλάκι γυμναστικής και ξεκίνα για να αποκτήσεις και εσύ πιο αδύνατα και γυμνασμένα μπούτια και πόδια!

 

Σχετικά άρθρα