11 δημιουργικές ιδέες για να φτιάξεις την τέλεια φθινοπωρινή είσοδο

Η είσοδος οποιουδήποτε σπιτιού πρέπει να καλωσορίζει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους ενοίκους όταν μπαίνουν στο σπίτι μετά από μία μακρά μέρα εκτός σπιτιού. Έλα το φθινόπωρο, είναι δημοφιλές να αλλάζεις τη διακόσμησή σου και να γιορτάζεις την εποχή του φθινοπώρου.

Όταν πρόκειται για το φουαγιέ ή την είσοδο σου, υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για διακόσμηση για το φθινόπωρο. Ακόμη και αν κάνεις κάτι τόσο απλό, όπως το να προσθέσεις μερικές κολοκύθες στην κονσόλα σου, μπορεί να αλλάξει πολύ την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Όλοι ψάχνουμε τις καλύτερες φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι, παρακάτω θα βρεις τις πιο εμπνευσμένες ιδέες για να δημιουργήσεις την τέλεια φθινοπωρινή είσοδο για το σπίτι σου.

1. Κλαδιά μπορντώ

Η φθινοπωρινή χρωματική παλέτα εμπνέεται φυσικά από τα φύλλα που αλλάζουν σε εξωτερικούς χώρους. Το μπορντό είναι ένα όμορφο φθινοπωρινό χρώμα που θυμίζει κρασί και ξύλο μαόνι. Αυτή η μοντέρνα φθινοπωρινή διακόσμηση εισόδου είναι εκπληκτική και συνεκτική.

2. Φθινοπωρινό στεφάνι με φύλλα

Το στεφάνι με φύλλα φυτών του φθινοπώρου είναι τέλειο όταν τοποθετηθεί στο τοίχο απέναντι ή δίπλα από την είσοδό σου. Ένας ξύλινος πάγκος είναι μία ακόμη ιδέα για να συνοδεύσεις το στεφάνι μαζί με πολλά μαξιλάρια πτώσης για να διατηρείται ο χώρος άνετος και φιλόξενος.

3. Καφέ κλαδιά δέντρων

Μάζεψε ένα μπουκέτο από μεγάλα καφέ κλαδιά δέντρων και βάλε τα τα σε ένα κρεμ βάζο για την τέλεια διακόσμηση της εισόδου.

4. Φύλλα φασκόμηλου 

Το πράσινο φασκόμηλο είναι ένα καυτό χρώμα για την εποχή, ιδανικό για την εσωτερική διακόσμηση και μπορείς να το συνοδεύσεις με μία μικρή κολοκύθα. Μπορείς να τα βάλεις σε βάζο ή να τα δέσεις με έναν περίτεχνο τρόπο και να τα αφήσεις δίπλα στην κολοκύθα.

5. Τα μαξιλάρια δεν είναι μόνο για το σαλόνι

Μια καλή ομάδα μαξιλαριών είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διακοσμήσεις την είσοδο σου για το φθινόπωρο και να δημιουργήσεις μία ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

6. Μικρό σκαμπό και κουβέρτα

Οι καρό κουβέρτες είναι ένα υπέροχο φθινοπωρινό στοιχείο διακόσμησης. Μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε για μια ωραία και άνετη πινελιά. Ιδανικά τοποθέτησέ την επάνω σε ένα μικρό σκαμπό αντί για ριχτάρι.

7. Φθινοπωρινό χρωματιστό ντεκόρ

Τα απαλά φθινοπωρινά χρώματα εισόδου δημιουργούν την τέλεια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα με γήινους και σκούρους τόνους.

8. Ξύλινα κάδρα

Κρέμασε μια ξύλινα κάδρα για να προσθέσεις μία πινελιά τέχνης επάνω και δίπλα βάλε ένα φυτό εσωτερικού χώρου.

9. Φθινοπωρινή γιρλάντα

Οι γιρλάντες με φύλλα φθινοπώρου είναι απλές και προσιτές για φθινοπωρινή διακόσμηση. Μπορείς ακόμη και να φτιάξεις μια φθινοπωρινή γιρλάντα αν ψάχνεις μία πιο οικονομική λύση ή μια πιο δημιουργική.

10. Σύνθεση με κεριά

Αν θέλεις η είσοδός σου να μυρίζει σαν την φθινοπωρινή φύση με ένα αρωματικό κερί με άρωμα όπως κολοκύθα, μπαχαρικά, μήλο, κράνμπερι ή κεχριμπάρι θα σου δώσει την απαραίτητη νότα.

11. Βάζα από κεχριμπάρι

Τα κεχριμπαρένια βάζα είναι πάντα μια όμορφη επιλογή για το φθινόπωρο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και όλο το χρόνο, ειδικά τον χειμώνα.

 

 

Σχετικά άρθρα