6 Εκθαμβωτικοί στολισμοί για ένα εορταστικό τραπέζι του ρεβεγιόν

Η νέα χρονιά μας χτυπά την πόρτα και τα εορταστικά είναι απαραίτητα για την υποδοχή του. Διανύουμε την περίοδο που επιβάλλει να είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να γιορτάζουμε μαζί τους και είναι λογικό να θέλεις να δημιουργήσεις και την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το γεύμα σου. Είτε θέλεις να διατηρήσεις αριστοκρατικό το θέμα του τραπεζιού της Πρωτοχρονιάς με ασπρόμαυρους και χρυσούς συνδυασμούς είτε με λάμψεις και γκλίτερ, δεν υπάρχει λάθος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά. 

Αλλά αν θέλεις η διακόσμηση του τραπεζιού για την Πρωτοχρονιά να λάμπει πραγματικά, τότε αυτές οι ιδέες διακόσμησης θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις τον στολισμό και του δικού σου τραπεζιού.

1. Σκόρπισε σπιτικό κομφετί

Δίπλωσε χρωματιστά φύλλα χαρτιού ή χαρτιού περιτυλίγματος και στη συνέχεια κόψε τα σε διαφορετικά κυκλικά μεγέθη και σκόρπισέ τα στο εορταστικό τραπέζι. Διάλεξε ότι χρώματα θέλεις και ταιριάζουν με την γενικότερη διακόσμησή σου.

2. Υφασμάτινες χαρτοπετσέτες 

Αν διοργανώνεις ένα δείπνο μέσα στις γιορτές σίγουρα θα ήθελες η ατμόσφαιρα να είναι διασκεδαστική και εορταστική. Για να δημιουργήσεις αυτό το όμορφο περιβάλλον, χρησιμοποίησε αυτοκόλλητα με αριθμούς σε κορδέλα, σερβίτσια και πολλά άλλα για ένα κομψό θέμα.

3. Διατήρησε το ρετρό

Το ρετρό στυλ είναι πολλές φορές και διαχρονικό καθώς προσθέτει μία κομψότητα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Μπορείς να βγάλεις από τα συρτάρια τα παλιά σερβίτσια της μαμάς, να στολίσεις τα κεντημένα τραπεζομάντηλα και να βάλεις τα ασημένια σου κηροπήγια. Θα δημιουργήσεις έτσι μια πολυτελή εμφάνιση χωρίς να χαλάσεις πολλά χρήματα που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου. 

4. Γίνε δημιουργική με τις λεπτομέρειες 

Σκέψου έξω τα συνηθισμένα όταν πρόκειται για λεπτομέρειες, όπως η χρήση κουμπιών για τον στολισμό και αυτοσχέδιων κομφετί ή πομ πον για τον στολισμό του τραπεζιού σου.

5. Εμπιστεύσου το ασημί

Μπορεί το χρυσό να είναι πρωταγωνιστής για τις γιορτές αλλά το ασημί είναι εξίσου γιορτινό. Χρησιμοποίησε ξανά ασημένια στολίδια μαζί με λευκά πιάτα και κεριά για ένα απλό, αλλά κομψό στήσιμο τραπεζιού.

6. Συνδύασε χρυσό και γκλίτερ

Απόλαυσε λίγη λάμψη και αίγλη με αυτό το σκηνικό τραπεζιού που θυμίζει την πολυτέλεια της εποχής Gatsby.

 

Σχετικά άρθρα