Η Zendaya έκανε το πιο “καυτό” κούρεμα της σεζόν

Το bob κούρεμα έχει κυριαρχήσει φέτος και ο μαέστρος των μαλλιών Luke Hersheson έφτασε στο σημείο να το ανακηρύξει ως το πιο hot στυλ του καλοκαιριού. Και η εμφάνιση έχει υποστηριχθεί από άτομα όπως η Helena Christensen, η Dua Lipa και η Kaia Gerber. Τώρα, η Zendaya μπήκε και εκείνη στην λίστα και έκανε την δραματική αλλαγή στα μαλλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TONI&GUY (@toniandguyworld)

Σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες με τους συναδέλφους της στο καστ το Σαββατοκύριακο, η 26χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της με ένα κοντό καρέ με απαλή υφή που αναπόφευκτα έκανε τα βλέμματα. Με χωρίστρα στο πλάι και πολύ όγκο, η νέα εμφάνιση της Zendaya θυμίζει ρετρό χτενίσματα από τη δεκαετία του 1950. Αλλά ένα κομψό στέγνωμα εξασφάλισε ότι η συνολική ατμόσφαιρα ήταν μοντέρνα και τόσο διακριτική, όσο και λαμπερή.

Φυσικά, το κούρεμα της γνωστής ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο. Η εμφάνισή της περιελάμβανε ένα μαύρο τοπ πόλο με μαργαριταρένια κουμπιά και μια φούστα που αγκάλιαζε τη φιγούρα μολύβι, και τα δύο από τον Schiaparelli. Το look ολοκλήρωσε με ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες Christian Louboutin. Δες παρακάτω για να πάρει ιδέες και για το δικό σου κούρεμα.

Καρέ κουρέματα για να διαλέξεις

Σχετικά άρθρα