Πάμελα Άντερσον, το sex symbol των 90s: Ο βιασμός στα 12, η “δολοφονία” της μπέιμπι σίτερ που την κακοποιούσε, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι, η ερωτική ταινία που την στιγμάτισε και ο τρελός έρωτας με τον Τόμι Λι

Μέσα από ο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Pamela A Love Story” που πρόσφατα είδαμε να κάνει πρεμιέρα και να συζητιέται, η Πάμελα μιλάει για την ζωή της και δίνει την δική της οπτική για όσα μέχρι τώρα γράφτηκαν για εκείνη. Την γνωρίσαμε ως ηθοποιό, μοντέλο για εξώφυλλα περιοδικών, την είδαμε να βρίσκεται πολλές φορές μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως ποτέ να ακούσουμε την ιστορία της.


Είναι το sex symbol της δεκαετίας του 90 και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Όλοι την παρακολουθήσαμε στην δημοφιλή σειρά που την έκανε γνωστή, το “Baywatch” αι τρέξαμε με αργή κίνηση και ανάλαφρο στυλ για να μιμηθούμε εκείνη την σκηνή στην παραλία.
Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά, το πλούσιο στήθος και το κόκκινο μαγιό μάγευε το τηλεοπτικό κοινό και εκτόξευε τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη.


Πώς η Πάμελα έγινε γνωστή


Μία εταιρία μπύρας ήταν εκείνη που ανέδειξε την νεαρή τότε Πάμελα στις κερκίδες ενός γηπέδου και χωρίς δεύτερη σκέψη την προσέλαβε ως μοντέλο της. μία συνεργασία που έμελλε να αλλάξει την ζωή της, κάτι που μέχρι τότε κανείς δεν φανταζόταν.


Η τηλεοπτική επιτυχία Baywatch που την έκανε γνωστή


Θα φανεί περίεργο αλλά η ίδια είχε απορρίψει 11 φορές τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά. Το γιατί ήταν απλό για εκείνη, αφού προφανώς δεν είχε συνειδητοποιήσει τον πάταγο που θα έκανε τότε η ταινία. Ο λόγος λοιπόν δεν ήταν άλλος από το ότι τα γυρίσματα γίνονταν πολύ μακριά από το σπίτι της, στη Μαρίνα Ντελ Ρέι της Καλιφόρνια και εκείνη θα δυσκολευόταν σε αυτό.
Ο πρώην σύζυγός Τομ Λι συχνά δημιουργούσε σκηνές στα γυρίσματα, στα οποία σ

υχνά παρευρισκόταν, όπως έλεγε ο ίδιος για να την ελέγχει. Ήταν ένας πολύ ζηλιάρης σύζυγος και η παραγωγή γνωρίζοντάς το αυτό, πολλές φορές φρόντιζε να γυρίζει άλλες σκηνές από τις καθορισμένες, έτσι ώστε να μην προκαλεί την ζήλεια του Τομ.


Η Πάμελα «σκοτώνει» την μπέιμπι- σίτερ της


Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της διάσημης καλλονής αρχίζουν από πολύ νωρίς, όταν βιώνει κακοποίηση μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα 6 της χρόνια, όπως η ίδια δηλώνει. Η κυρία που πρόσεχε εκείνη και τον αδελφό της κατά εξακολούθηση τους κακοποιούσε. Η μικρή τότε Πάμελα μη μπορώντας να κάνει κάτι, υπέμενε σιωπηλά όλη την κακοποίηση. Ευχόταν να πεθάνει, έτσι η σταρ θα γλίτωνε από τα βασανιστήρια.


Το προφητικό όνειρο που είδε


Ένα βράδυ η Πάμελα ονειρεύτηκε πως η ίδια δολοφονεί την μπέμπι-σίτερ καρφώνοντάς της ένα στυλό στην καρδιά. Την επόμενη μέρα έμαθε πως η μπέιμπι- σίτερ είχε χάσει την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Η Πάμελα πίστεψε πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό της γιατί βαθιά μέσα της το επιθυμούσε. Έτσι πίστεψε πως με την δύναμη του μυαλού της κατάφερε να κάνει την επιθυμία της πράξη. Έζησε με αυτές τις ενοχές όλη την παιδική και νεαρή της ηλικία.


Βιάστηκε όταν ήταν 12


Τα βάσανα για την μεγάλη σταρ δεν είχαν τελειωμό καθώς φαίνεται. Τα βασανιστήρια από τα οποία είχε γλιτώσει ξανάρχισαν, όταν βιάστηκε σε ηλικία μόλις 12 ετών από έναν 25χρονο. Η ίδια βρισκόταν με φίλη της σε φιλιό σπίτι δύο αγοριών. Ο βίαιος 25χρονος άντρας βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί όταν έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο.


Οι τύψεις μετά και από αυτήν την τραυματική εμπειρία εκτοξεύτηκαν. Η Πάμελα ένιωσε πως ήταν υπεύθυνη για τον βιασμό της και από τότε δεν μπόρεσε να εκμυστηρευτεί σε κανέναν για χρόνια, ούτε καν στην μητέρα της.

Tα αισθησιακά εξώφυλλα και το Playboy

Aπό το 1989 που έγινε το κεντρικό πρόσωπου του περιοδικού Playboy και εμφανίστηκε πρώτη φορά στο εξώφυλλό του, συνέχισε και ένα χρόνο αργότερα έγινε η Playmate του μήνα για το τεύχος του Φεβρουαρίου 1990. Από τότε ακολούθησαν πολλά αισθησιακά εξώφυλλα και σε άλλα περιοδικά μεταξύ άλλων, ενώ έχει κάνει και μόντελινκ κυρίως σε πασαρέλες νέων σχεδιαστών.


Ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ήταν ο Τόμι Λι


Όπως η ίδια η Πάμελα αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ζωή της η περίοδος που ήταν παντρεμένη με τον Τόμι Λι, ήταν η μόνη περίοδος που βίωσε τον αληθινό έρωτα και παρέμεινε ερωτευμένη. Ήξερε πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους τον αγάπησε και καθώς φαίνεται δεν το μετανιώνει. Εξάλλου μαζί του έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μπράντον και τον Ντίλαν.

Οι 3 γάμοι και τα 3 διαζύγια

Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια πως ο Λι την είχε κολλήσει ηπατίτιδα C, παρόλαυτά ακόμα και μετά τον πολύκρτο χωρισμό τους παραδέχτηκε πως συνέχισε να κάνει σεξ μαζί του. Στην συνέχεια αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Μάρκους Σέκενμπεργκ, ενώ χώρισε μαζί του το 2001. Τότε στην ζωή της 3 χρόνια αργότερα ήρθε ο Κιντ Ροκ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 σε μία πολυτελή τελετή σε γιοτ στο Σαν Τροπέ.

Ούτε με αυτόν δεν στέριωσε και μετά την αποβολή που είχε, λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο της πήρε το δεύτερο διαζύγιό της. Ένα χρόνο αργότερα τον Οκτώβριο του 2007 η Πάμελα ξαναπαντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ρικ Σάλομον, με τον οποίο επίσης έμελλε να χωρίσει επικαλούμενη απιστία.


Το βίντεο της προσωπικής της ζωής που την στιγμάτισε


Η σεξοβόμβα Πάμελά και ο ντράμερ Τόμι Λι ερωτεύονται παράφορα και παντρεύονται μόλις 4 ημέρες μετά την γνωριμία τους. Πίσω στο μακρινό 1995 και κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Μεξικό αποφάσισαν να γυρίσουν μία ερασιτεχνική ταινία με τους δυο τους σε πολύ προσωπικές τους στιγμές. Ήταν τότε από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια των 90s και τα βλέμματα ήταν τραβηγμένα επάνω τους.

Η εκδίκηση του ηλεκτρολόγου που κατέστρεψε την Πάμελα


Ένας απολυμένος ηλεκτρολόγος, ο Σεθ Ρόγκεν, θέλησε να εκδικηθεί τον Τόμι Λι, επειδή τον απέλυσε από κοντά το. Αποφασισμένος να τον εκδικηθεί εισέβαλλε στο σπίτι τους με σκοπό να τους προκαλέσει κακό. Ήταν τότε που βρήκε την πολυπόθητη ταινία, με σκηνές από το μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στο Μεξικό και μία δεκάλεπτη ερωτική σκηνή. Το βίντεο γρήγορα διέρρευσε και έπαιζε παντού, με αποτέλεσμα η Πάμελα να πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Η ερωτική σκηνή του ζευγαριού έγινε viral και χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός, υπολογίζεται πως δισεκατομμύρια άνθρωποι είδαν την ερωτική τους σκηνή.


Τα σεξιστικά σχόλια που δεχόταν


Τα σεξιστικά σχόλια που δεχόταν από παρουσιαστές εκπομπών που φιλοξενούνταν αλλά και από απλούς ανθρώπους στον δρόμο είναι τρανό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Πάμελα αντιμετωπίστηκε εκείνη την εποχή. Στην πραγματικότητα στόχος ήταν ο Τόμι, ωστόσο εκείνος δεν φάνηκε να σχολιάστηκε αρνητικά. Το αντίθετο, όλοι σχολίαζαν τα προσόντα του, προικισμένος καθώς ήταν, οπότε και το αρνητικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στην Πάμελα, η οποία κιόλας κατηγορήθηκε πως συμμετείχε στην διαρροή του ροζ βίντεο.


Πολλές δικαστικές διαμάχες ακολούθησαν και μάλιστα το ζευγάρι παραχώρησε τα δικαιώματα στον ιδρυτή του Entertainment Group με σκοπό να περιοριστεί η διανομή του βίντεο, ωστόσο ήταν κάπως αργά, αφού η μεγάλη ζημιά είχε ήδη γίνει.


Ο διαρρήκτης που είναι υπεύθυνος για την κλοπή και την παράνομη μεταπώληση της κασέτας έδωσε συνέντευξη το 2014 σε γνωστό περιοδικό, και αυτό στάθηκε ως αφορμή για την δημιουργία σειράς 8 επεισοδίων με τίτλο “Pam and Tommy” στο κανάλι Hulu.


Tα σεξιστικά σχόλια δεν σταμάτησαν ποτέ, όταν μάλιστα οι δικαστές που ηγούνταν των δικαστικών μαχών στις οποίες υποβλήθηκε το ζευγάρι για να διασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, εξομείωναν τις γυμνές φωτογραφήσεις που είχε κάνει η σταρ αλλά και το γεγονός πως οι δυο τους σε συνεντεύξεις μιλούσαν για την ερωτική τους ζωή, με την ταινία που εμφανίζονται να κάνουν σεξ.


Η Πάμελα ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί όταν άκουγε από παρουσιαστές διάσημων σόου που έπαιρνε μέρος πως θα ήθελαν πολύ να δουν την ταινία αλλά δεν είχαν αντίγραφα.
Χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας, το 2015 τα σεξιστικά σχόλια δεν έχουν σταματήσει. Παρουσιαστής της λέει χαρακτηριστικά πως ήταν μεγάλος θαυμαστής της ρωτώντας την πόσα έβγαλε από την ταινία.


Ο υπεύθυνος δεν πλήρωσε ποτέ


Ο υπεύθυνος για όλη αυτή την άσχημη κατάσταση που η σταρ βιώνει μέχρι και σήμερα δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ούτε και φυλακίστηκε! Ο εξευτελισμός που υφίστανται εδώ και χρόνια δεν τιμωρήθηκε ούτε και αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη. Ο Γκοτιέ συνεχίζει να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και να συνεχίζει κανονικά την ζωή του.


Οι γιοι της την συμβούλευσαν να πουλήσει τα δικαιώματα των ταινιών


Οι δυο της γιοι της είπαν πως αφού τα πράγματα ήρθαν έτσι θα έπρεπε να τα εκμεταλλευτεί και να κερδίσει χρήματα από αυτό. Ο ιδρυτής του Penthouse είχε προτείνει τότε το αστρονομικό ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας. Το ζευγάρι δεν δέχτηκε ποτέ αυτήν την προσφορά γιατί θεωρούσε πως η στιγμή τους ήταν ιδιωτική και δεν θα έπρεπε να την μοιράζονται με άλλους.


Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Πόρσε


Όπως αποκαλύπτει η σταρ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε της είχε προτείνει ένα σπίτι και μία πόρσε για να κάνει μαζί του δεσμό. Λέγοντάς της πως ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει στο Χόλιγουντ, αλλά και πως η προσφορά του θα ήταν η καλύτερη από όλες. Η ίδια δηλώνει πως ήθελε να ζήσει έναν μεγάλο και αληθινό έρωτα, απέρριψε καθετί και συνέχισε την ζωή της. ο ίδιος ο Σταλόνε αρνείται κατηγορηματικά ό, τι του προσάπτει η σταρ, χαρακτηρίζοντας την δήλωση της «ψευδή και κατασκευασμένη».

Παραμένει κουκλάρα και σύμβολο του σεξ στα 55 της

H ίδια αποδεικνύει πόσο μεγάλη σταρ είναι ακόμα και σήμερα. Η γυναίκα που παραμένει σύμβολο του σεξ στα 55 της έτη,είναι πανέμορφη και συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα επάνω της. Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις, τον προηγούμενο μήνα, πόζαρε αμακιγιάριστη για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Σχετικά άρθρα