Πατέρας φόρεσε τα ρούχα της κόρης του για να δείξει πόσο προκλητικά είναι – Με το στόμα ανοιχτό έμειναν στη συνεδρίαση σχολικού συμβουλίου (δείτε το βίντεο)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο διάλεξε πατέρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ για να αποδείξει πόσο προκλητικά ντύνονται οι μαθήτριες του λυκείου όπου φοιτά η κόρη του. Κατά τη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου, ο Άιρα Λάθαμ, αφαίρεσε τα ρούχα που φορούσε αποκαλύπτοντας ότι από κάτω είχε φορέσει τα ρούχα της ανήλικης κόρης του, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους υπόλοιπους γονείς.

«Σύμφωνα με την προτεινόμενη πολιτική, αυτό θα ήταν κατάλληλο σε μια τάξη» αναφώνησε ο Λάθαμ δείχνοντας τα ρούχα της κόρης του, ένα κροπ τοπ και ένα τζιν σορτσάκι. «Είναι ενδυματολογικός κώδικας για δημόσια πισίνα, αρκεί να μην φαίνονται τα εσώρουχά σας και είστε οκ».

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι «Θα γίνει πιο δύσκολο για τους δασκάλους να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πολιτική. Θα αποσπά την προσοχή στην τάξη και κάποιοι γονείς θα θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους».

Παρά τις σθεναρές αντιδράσεις του πατέρα, το σχολικό συμβούλιο ψήφισε την χαλάρωση του κώδικα ντυσίματος κατά 3-2, αφήνοντας τον συντηρητικό πατέρα να διαμαρτύρεται φορώντας το μπουστάκι της κόρης του.

Σχετικά άρθρα