Απαλό ροζ, μόκα, βυσσινί ή κατακόκκινο; – Κάνε το τεστ και ανακάλυψε τι προσωπικότητα έχεις ανάλογα με το κραγιόν που επιλέγεις

Τα στυλ στα κραγιόν και οι χρωματικές επιλογές έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια, από το έντονο κόκκινο των pinup girls της δεκαετίας του 1940 έως τα παγωμένα ροζ των πιο πρόσφατων δεκαετιών. Πλέον, οι περισσότερες γυναίκες έχουν δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς αλλά μόνο ένα κραγιόν έχει κερδίσει επάξια τη θέση του μέσα στη θήκη της τσάντας της. Είναι το κραγιόν που θα αναδείξει τη θηλυκότητά της, την περιπετειώδη της διάθεση ή ένα κραγιόν που την κάνει να νιώθει σαν κοριτσάκι; Δείτε κι εσείς τι λέει το κραγιόν σας για την προσωπικότητά σας, επιλέγοντας το, μέσα από τους πιο κοινούς συνδυασμούς:

Απαλοί ροζ τόνοι

Οι ανοιχτές και μεσαίες ροζ αποχρώσεις του κραγιόν είναι συγκρατημένες αλλά κλασικά θηλυκές. Το να προτιμάτε αυτό το χρώμα μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε ευγενικές, ζεστές, καλόκαρδες και διαισθητικές. Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με έντονο βλέμμα στα μάτια και συνδυάζονται καλά τόσο με casual όσο και με κομψές εμφανίσεις.

Φωτεινό, γυαλιστερό κόκκινο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό και διαχρονικό από το έντονο κόκκινο κραγιόν. Αυτό το χρώμα αποπνέει αυτοπεποίθηση, πνεύμα και πάθος. Λέει ότι είσαι φλογερή, ότι θέλεις να σε προσέξουν και ότι είσαι η ζωή του πάρτι. Το έντονο κόκκινο κραγιόν συνδυάζεται πολύ καλά με έντονα χρώματα στο ντύσιμο και μπορεί να είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ένα μαύρο, βιολετί ή μπλε σύνολο. Κάνει επίσης μια εκπληκτική αντίθεση με το πράσινο ή το κίτρινο.

Αποχρώσεις του δαμάσκηνου ή της σταφίδας

Αυτοί οι ιδιαίτεροι τόνοι κραγιόν ταιριάζουν γάντι πάνω σε σκούρο ή σταρένιο δέρμα. Τα κραγιόν από δαμάσκηνο και σταφίδα είναι μυστηριώδη, αισθησιακά και παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου. Φορώντας κραγιόν στα χρώματα του δαμάσκηνου και της σταφίδας σημαίνει ότι είσαι chic χωρίς να το προσπαθήσεις, αριστοκρατική και απλά λίγο πιο μυστηριώδης.

Βουργουνδί

Όχι αρκετά κόκκινο, όχι πολύ μωβ, με μόνο μια νότα γήινης χροιάς, το βουργουνδί – μπορντό μπορεί να υποδηλώνει ότι είσαι συμπονετική, υποστηρικτική αλλά επίμονη στις θέσεις σου. Το μπορντό κραγιόν κάνει αμέσως το βλέμμα σου λίγο εξωτικό, ενώ αυτό το σαγηνευτικό χρώμα ταιριάζει όμορφα με το βραδινό ντύσιμο και μπορεί να φορεθεί επιλεκτικά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κοραλλί ή πορτοκαλί τόνοι

Ένας πιο εύθυμος τόνος κραγιόν μπορεί να υποδηλώνει σπάνιες και ιδιαίτερες ιδιότητες σε αυτόν που το φοράει. Αυτά τα χρώματα είναι ευέλικτα και μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών ή απόχρωση δέρματος. Τονίζουν επίσης όμορφα τόσο casual όσο και επίσημες εμφανίσεις. Υποδηλώνουν μια γυναίκα κομψή αλλά έξω καρδιά, το γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας, πρόσχαρο και γλυκομίλητο.

Μόκα και καφέ αποχρώσεις

Είστε μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει και πως να το αποκτήσει. Εάν φοράτε αποχρώσεις του καφέ ή της μόκας είστε ένας άνθρωπος κατασταλαγμένος, που νιώθει καλά με τον εαυτό του χωρίς να έχει ανάγκη από μια έντονη απόχρωση για να νιώσει αυτοπεποίθηση. Συνήθως επιλέγουν αυτές τις αποχρώσεις γυναίκες δυναμικές και αυτάρκεις, ενώ είναι χρώμα μπαλαντέρ που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς ρούχων.

Έντονο ροζ

Το έντονο ροζ υποδηλώνει κάποια γυναίκα που είναι ελεύθερο πνεύμα, φωτεινό, γενναίο, φιλικό αλλά και περιπετειώδες. Αποφασιστικά θηλυκό αλλά τολμηρό και σίγουρο, το έντονο ροζ είναι το κατάλληλο χρώμα για να αποπνέετε αυτοπεποίθηση και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ταιριάζει όμορφα σε casual εμφανίσεις αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε στις επίσημες εκδηλώσεις.

Άχρωμο lip gloss

Η απουσία χρώματος μπορεί επίσης να στείλει ένα μήνυμα. Η χρήση ενός καθαρού, γυαλιστερού lip gloss χωρίς επιπλέον χρώμα στα χείλη στέλνει ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και ότι νιώθετε όμορφη χωρίς να το πολυπροσπαθείτε ή να το παρακάνετε. Το καθαρό lip gloss μπορεί επίσης να προστεθεί πάνω από οποιοδήποτε άλλο χρώμα για τα χείλη για να αλλάξει την εμφάνιση τους και να δημιουργήσει μια κομψή, χυμώδη και ελκυστική λάμψη.

Αντισυμβατικά χρώματα κραγιόν

Αυτές τις μέρες, το κραγιόν είναι διαθέσιμο σε σχεδόν κάθε χρώμα. Το μαύρο, το γκρι ή το ανθρακί μπορούν να φέρουν ένα μυστήριο στις βραδινές εμφανίσεις και μια πιο goth διάθεση ενώ τόνοι όπως το σκούρο μωβ, το μπλε και το πράσινο συμπληρώνουν την αντισυμβατική φύση σας. Για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σχεδιάστε πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σας με έναν τόνο πιο σκούρο μολύβι και έπειτα περάστε τα χείλη σας με το κραγιόν που έχετε επιλέξει.

Είτε προτιμάτε ένα casual είτε κομψό στυλ μακιγιάζ, το κραγιόν είναι κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Το χρώμα που επιλέγετε γι’ αυτή την τελική πινελιά μπορεί να πει πολλά για εσάς και την προσωπικότητά σας. Πάνω απ’ όλα όμως δείχνει ένα πράγμα. Ότι νιώθετε γυναίκα.

Σχετικά άρθρα