Lemon Bottle: Η πιο γρήγορη και ισχυρή μη επεμβατική λιποδιαλυτική θεραπεία!

Θεραπεία έναντι του συσσωρευμένου λίπους σε ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Αυτή η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει και να εξαλείφει τις επίμονες εναποθέσεις λίπους και να βελτιώνει το περίγραμμα και το σχήμα του σώματος.

Η Lemon Bottle είναι μια νέα επαναστατική λύση ενέσιμης λιπόλυσης που ξεχωρίζει για την ασφάλεια, τη χρήση ποιοτικών συστατικών και τα άμεσα αποτελέσματα χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες ενέργειες στο σημείο εφαρμογής.

Τα κύρια συστατικά της περιλαμβάνουν:

  • Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2): Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Επίσης προσφέρει ανακούφιση από φλεγμονές.
  • Βρωμελαΐνη: Είναι ένα πρωτεολυτικό και λιπολυτικό ένζυμο που βρίσκεται στον ανανά (Ananas Sativus). Βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη μείωση του οιδήματος αλλά και της φλεγμονής και του πόνου.
  • Λεκιθίνη: Διεγείρει την δραστηριότητας της λιπάσης και οδηγεί στην αποσύνθεση των λιποκυττάρων και σε γαλακτωματοποίηση και μεταφορά των τριγλυκεριδίων. Οδηγεί σε αποσύνθεση του τοιχώματος του λιποκυττάρου

Πλεονεκτήματα & αποτελέσματα θεραπείας

Η Lemon Bottle είναι ιδανική για μη επεμβατική αφαίρεση λίπους, προσφέροντας λιπόλυση χωρίς χειρουργείο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή μέσα σε λίγα λεπτά και να επιστρέψετε αμέσως στην δουλειά ή στις δραστηριότητες σας.

Μπορεί να στοχεύσει με ακρίβεια σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπως μηρούς, γοφούς, κοιλιά, πλαϊνά κοιλιάς, γραμμή σουτιέν, μπράτσα, πηγούνι και πρόσωπο.

Επιπλέον, η φόρμουλα του Lemon Bottle και η τεχνική των ενέσεων που γίνονται με εξαιρετικά λεπτή σχεδόν ατραυματική βελόνα, προσφέρουν μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία.

Η Lemon Bottle είναι απολύτως ασφαλής, μπορείτε να δείτε αποτελέσματα σε μόλις 24 ώρες και σε αντίθεση με άλλες λιποδιαλυτικές θεραπείες, δεν είναι επώδυνη, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και το σημαντικότερο δεν υπάρχει πρήξιμο.

Link ενέργειας: https://www.drboukouvalas.gr/lemon-bottle-boro/

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής

Σύνταγμα: 210 3242222
Κηφισιά: 210 8080051
Γλυφάδα: 210 9680240
Θεσσαλονίκη: 2310 278570

Σχετικά άρθρα