7 σημάδια ότι  είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου thumbnail
Υπάρχουν πολλοί τρόποι ένας άνδρας να δείξει την αγάπη του σε μια γυναίκα. Και μπορεί η πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού να αποζητά αυτές τις μικρές λέξεις που σε γεμίζουν χαρά στο άκουσμά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις είναι εκείνες στις οποίες θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη σημασία. Πράξεις σαν τις ακόλουθες...

7 σημάδια ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ένας άνδρας να δείξει την αγάπη του σε μια γυναίκα. Και μπορεί η πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού να αποζητά αυτές τις μικρές λέξεις που σε γεμίζουν χαρά στο άκουσμά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις είναι εκείνες στις οποίες θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη σημασία. Πράξεις σαν τις ακόλουθες…


1. Σε φροντίζει όταν είσαι άρρωστη

Ένας πολύ γλυκός τρόπος να δείξει την αγάπη του είναι όταν ενώ εσύ είσαι άρρωστη, εκείνος δεν σε αφήνει λεπτό από τα μάτια του κι είναι έτοιμος κάθε στιγμή να σε φροντίσει στοργικά. Εάν μάλιστα καταφύγει και στο σουπερ μάρκετ και το φαρμακείο για να εφοδιαστεί με ό,τι χρειάζεσαι, τότε μην έχεις καμιά αμφιβολία, πρόκειται για έναν άνδρα που αξίζει να κρατήσεις .

2. Σε υπερασπίζεται σθεναρά

Σε έχει ποτέ παρενοχλήσει κάποιος ενώ βρίσκεται μπροστά το αγόρι σου κι εκείνος δεν έχει αντιδράσει καθόλου. Ο άνδρας που δε δέχεται από κανέναν να σε προσβάλλει κι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σε υπερασπιστεί, είναι σοβαρό δείγμα ότι σε νοιάζεται και σε αγαπά πραγματικά.

3. Σέβεται την οικογένειά σου

Εάν για σένα η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο τότε οφείλει κι εκείνος να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και στην στάση σου. Ειδικά αν είναι ιδιαίτερα ευγενικός με τη μητέρα σου, είναι μάλλον επειδή γνωρίζει ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου κι αυτό με τη σειρά του δείχνει πόσο πολύ σε αγαπά. 

4. Σε ενθαρρύνει

Ο άνδρας που σε αγαπά πραγματικά σε στηρίζει και σε ενθαρρύνει ώστε να πετύχεις όλους τους επαγγελματικούς στόχους. Δε θέλει να σε κρατήσει πίσω με το φόβο μήπως σε χάσει ή η δική σου επαγγελματική ανέλιξη ενδεχομένως να ξεπεράσει τη δική του. Με λίγα λόγια δε λειτουργεί ανταγωνιστικά μέσα στη σχέση. 

5. Σχεδιάζει το μέλλον του μαζί σου

Ο φίλος σου μιλάει για το μέλλον κι εσύ αποτελείς αναπόσπαστο κομμάτι αυτού; Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό δείγμα ότι σε αγαπά και θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σου. Ιδιαίτερα αν είστε αρκετό καιρό μαζί, η συγκεκριμένη ένδειξη οφείλει να αποτελεί φυσικό επακόλουθο της σχέσης σας.

6. Μετράει την άποψή σου

Ο άνδρας που σε αγαπά, ακούει και αυτά που λες δίνοντας μεγάλη προσοχή. Μετράει την άποψή σου και την περιμένει, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει κάποια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει τη ζωή του σε μεγάλο βαθμό. 

7. Θυμάται πάντα γενέθλια και επετείους
Ακόμα και η μνήμη του δεν είναι το δυνατό του σημείο, το γεγονός ότι μπορεί να θυμάται γενέθλια και επετείους, τότε αυτό αποτελεί πολύ καλό δείγμα ότι σε αγαπά αληθινά. Με λίγα λόγια κάνει την υπέρβαση με το δικό του τρόπο και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο με το οποίο θα μπορούσε και να στο δείξει. Το διαβάσαμε στο περιοδικό Madame Figaro 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X