Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα μεγάλες αιμορραγίες, έκλαιγα όταν με έβαλαν στο χειρουργείο» (βίντεο)

Για το πρόβλημα με την υγεία της και τον όγκο στη μήτρα που ανακάλυψε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη. «Το ανακαλύψαμε με τη γιατρό μου, όταν πήγα να κάνω υπέρηχο, όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος στον Βασίλη, και ήταν κάτι πολύ μικρό. Προφανώς και με την εγκυμοσύνη το αφήσαμε όπως ήταν και φυσιολογικά μεγαλώνοντας το μωρό, μεγάλωνε κι αυτό. Αφού γέννησα είχα μια πίεση από τη γιατρό μου και επέμενε να το αφαιρέσω», είπε η τραγουδίστρια καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Η γυναικολόγος μου τότε δεν ανησύχησε, αλλά η ανησυχία ήρθε πολύ αργότερα, όταν εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων το άφηνα. Είχα και ένα φόβο να το αντιμετωπίσω αυτό. Είχα μεγάλες αιμορραγίες, οι οποίες με έριχναν κάτω. Αντιμετώπισα πρόβλημα και στη δουλειά μου σε σημείο που εκτέθηκα πολλά φορές στο χώρο της εργασίας μου γιατί δεν μπορούσα να είμαι παρούσα. Ένιωθα εξάντληση, δεν ένιωθα καλά, είχα πάρα πολλούς πόνους. Πριν το χειρουργείο ένιωθα τρομοκρατημένη, έκλαιγα όταν με πήγαν μέσα στο χειρουργείο», εξομολογείται η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια είπε ότι έκανε την επέμβαση γιατί πραγματικά είχε φτάσει στα όρια αυτό που είχε και ήταν στο σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι κακό. «Δεν το είχα πει στον Σάββα. Στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή γιατί δεν ήθελα να τους ανησυχήσω. Στο νοσοκομείο πήγα με δύο φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη:

https://www.youtube.com/watch?v=c0U4rSst6aU

Πηγή: newsbeast.gr

5 σπάνιες παθήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες!

Ινομυώματα μήτρας: «Υπάρχουν φάρμακα που σταματούν την αιμορραγία»;

Σχετικά άρθρα