Ο Κλούνεϊ για τη Μέγκαν Μαρκλ: «Οι παπαράτσι δεν την αφήνουν σε ησυχία»

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για την προβολή της νέας σειράς Catch 22, ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε μεταξύ άλλων για τη φίλη του, τη Μέγκαν Μαρκλ και για τα όσα έχει περάσει από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι!

Μάλιστα ο ίδιος συγκρίνει την εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ με εκείνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. ” Την κυνηγούν παντού οι δημοσιογράφοι, δεν την αφήνουν σε ησυχία”, δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο αυστραλιανό περιοδικό “Who”.

“Είναι μια γυναίκα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και την… καταδιώκουν παντού, όπως ακριβώς έκαναν και στην περίπτωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα”, φέρεται να είπε ο Κλούνεϊ.

Και συνέχισε: “Γνωρίζουμε πώς τελειώνει όλο αυτό”. Ο ηθοποιός ξεκάθαρα αναφερόταν στο τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι, στο τροχαίο που είχε ενώ την καταδίωκαν οι παπαράτσι!

Θα είναι νονός του παιδιού του Χάρι και της Μέγκαν;

Ο Τζορτζ Κλούνει βάζει τέλος στις φήμες ότι θα είναι ο νονός του παιδιού που θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ: “Είμαι πατέρας διδύμων παιδιών, έχω ήδη αρκετές υποχρεώσεις. Όχι δεν θα είμαι εγώ ο νονός”.

Πηγή: people.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: Πότε και πώς θα γεννήσει το πριγκιπικό μωρό;

Νταϊάνα: Η θλιμμένη πριγκίπισσα που λάτρεψαν οι Βρετανοί- Η απιστία του Καρόλου, η βουλιμία και οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας

Γιατί ο Πρίγκιπας Χάρι δεν θα γιορτάσει του Αγίου Βαλεντίνου με τη Μέγκαν Μαρκλ;

Ποιος αποκάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ «χοντρή κυρία»;

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Aλήθεια δεν πίστευα ότι στα 56 χρόνια μου θα γινόμουν πατέρας διδύμων!

 

 

 

Σχετικά άρθρα