Μπαράκ – Μισέλ Ομπάμα: Πώς γιόρτασαν τα 27 χρόνια γάμου;

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του Μισέλ είχαν χτες, Πέμπτη (03/10) την επέτειο του γάμου τους. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησαν στα social έκλεισαν 27 χρόνια γάμου!

Καθώς και οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social, θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και γλυκά μηνύματα.

Η ανάρτηση του Μπαράκ Ομπάμα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από ένα ηλιοβασίλεμα ο πρώην Πλανητάρχης! Τη συνόδευσε με ένα σύντομο, πλην όμως ουσιαστικό μήνυμα που “δανείστηκε” από τους Beatles.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Όπως έχουν πει και οι Beatles: Όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερο. Σε ευχαριστώ μωρό μου για αυτά τα 27 υπέροχα χρόνια».

H Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην Πρώτη Κυρία δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι να γελά και να περνά ευχάριστες στιγμές.

Λιγότερο λακωνική από τον σύζυγό της, έγραψε:

«Αυτός ο άνθρωπος μού υποσχέθηκε πριν από 27 χρόνια ότι θα περάσουμε μια ζωή γεμάτη περιπέτειες. Θα έλεγα ότι τα κατάφερε. Και τώρα περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο που θα ζήσουμε μαζί το «σύνδρομο της άδειας αγκαλιάς» και θα ανακαλύψουμε τι θα ακολουθήσει. Παράλληλα, ωστόσο αισθανόμαστε ακόμα και οι δυο τη μαγεία που μας έφερε κοντά και μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια».

https://www.instagram.com/p/B3KPC49gbqM/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μισέλ Ομπάμα: Η «αυθόρμητη συνέντευξη» στη Μέγκαν Μαρκλ

Οικολόγος, φεμινίστρια και θαυμάστρια της Μισέλ Ομπάμα η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Μισέλ Ομπάμα: Best seller η αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας – Ο άρρωστος πατέρας, η γνωριμία με τον Ομπάμα και η κόντρα με τον Τραμπ!

 

Σχετικά άρθρα