Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Αυνανίζεται στην ηλικία των 70!
Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Αυνανίζεται στην ηλικία των 70! thumbnail

Iωάννης ,70 ετών

Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Αυνανίζεται στην ηλικία των 70!

Αναγνώστης μας διηγείται 


Έχω ένα φίλο περίπου στην ηλικία μου άνω των 70 ετών. Προ ημερών μου εξομολογήθηκε κάτι που του συμβαίνει και έμεινα κατάπληκτος. Μερικές φορές αισθάνεται ενοχλήσεις εφηβικού τύπου υποθέτω εννοεί αυνανισμό. Ντρέπεται να επισκεφτεί ειδικό προφανώς ντρέπεται λόγω ηλικίας. Φοβάται όμως ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να του δημιουργήσει άλλες παθολογικές καταστάσεις. 


Ο ο ψυχολόγος, Νικόλαος Βαμβακάρης απαντά 


 Νικόλαος Βαμβακάρης


Καταρχήν η εμπειρία μου από τους άνδρες που συναντώ με ανδρολογικά ζητήματα λέει πως δεν πρέπει να ενοχοποιούμε τον αυνανισμό σε καμία περίπτωση καθώς υπάρχουν και πολλά οφέλη από τον αυνανισμό…Όσον αφορά την περίπτωση του φίλου σου κάτι άλλο είναι εκείνο που τον οδηγεί στον αυνανισμό, και πιθανότατα αυτό να είναι κάποια άλλη  πηγή άγχους ή κάποιου άλλου είδους αρνητική σκέψη και μέσω της διαδικασίας του αυνανισμού χαλαρώνει και ανακουφίζεται.


Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ξεπεράσει την ενοχή του και να μιλήσει σε κάποιον ειδικό κοιτώντας πρώτα τον εαυτό του κατάματα για να καταλάβει τι είναι αυτό που τον απασχολεί και από πιο σημείο της πορείας της ζωής του προέρχεται…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X