Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Στύση: Πώς οι ωραίες γυναίκες μπορεί να σε… κομπλάρουν!
Στύση: Πώς οι ωραίες γυναίκες μπορεί να σε... κομπλάρουν!  thumbnail

Στύση: Πώς οι ωραίες γυναίκες μπορεί να σε… κομπλάρουν!

Είναι αλήθεια ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία ενός άντρα για μια γυναίκα, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο κίνδυνος να μη τα καταφέρει μαζί της στο σεξ;


Απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Η έντονη επιθυμία και η καλή σχέση είναι ποράγσντες που συμβάλλουν σε μια ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Ορισμένες όμως φορές οι δύο σύντροφοι φορτώνουν τη σεξουαλική τους επαφή με άλλα εξωγενή στοαεία, τα οποία είναι δυνατό να δημιουργούν προβλήματα. Πολλές φορές ονομάζουν ερωτική επιθυμία την αγωνία τους να ικανοποιήσουν με κάθε θυσία τον ή τη σύντροφο, θέτοντος σε δεύτερη μοίρα την προσωπική ευχαρίστηση. Αλλες φορές πάλι ονομάζουν ερωτική επιθυμία την αγωνία τους να κερδίσουν την αναγνώριση του καλού εροστή, να βεβαιωθούν ότι είναι επιθυμητοί, να ανακουφιστούν αηό το άγχος τους ότι η σχέση τους δεν είναι καλή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι φυσικό να λείπει η αυθεντική ευχαρίστηση, όσο κι αν δεν υπάρχει επίνωοη αυτής της έλλειψης.


Κινητοποιούνται ψυχικοί και σωματικοί μηχανιαμοί που αναστέλλουν τπ σεξουαλική λειτουργία. Οι άντρες αντιμετωπιζουν συχνότερα αυτές τις δυσκολίες, επειδή είναι ευκολότερο να συνδεθεί η αποτυχία μιας σεξουαλικής επαφής με προβλήματα της δικής τους λειτουργικότητας στη στύση και το χρόνο της εκσπερμάτισης


Ένας έμπειρος άντρας ξεπερνάει ευκολότερα το άγχος επίδοσης σε μια νέα γνωριμία;


Ο έμπειρος άντρας έχει να αποδείξει στον εαυτό του λίγότερα πράγματα σε σχέση με τη σεξουαλικότητα του κι αυτό τον βοηθάει ουσιαστικά να μην έχει άγχος επίδοσης ή να το αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη επιτυχία. Έμπειρος είναι ο άντρας που δεν βλέπει μια σεξουαλική επαφή σαν την πρώτη και τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει στη σύντροφό του ότι είναι ένος ικανός εραστής που μπορεί να της προσφέρει ικανοποίηση. Έμπειρος είναι ο άντρας που επιλέγει να κάνει έρωτα με αποκλειστικό κίνητρο την αυθεντική του επιθυμία και το θετικό του συναισθήματα για τη σύντροφό του, χωρίς περιττές ψυχολογικές φορτίσεις. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X