Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Yπάρχει και αυτό: Ξέρετε τι είναι το αιχμάλωτο πέος;
Yπάρχει και αυτό: Ξέρετε τι είναι το αιχμάλωτο πέος; thumbnail

Yπάρχει και αυτό: Ξέρετε τι είναι το αιχμάλωτο πέος;

Τραυματισμοί: Τι είναι το αιχμάλωτο πέος;


Και μόνο το άκουσμά του προκαλεί ανατριχίλα!
Ευτυχώς, στην πραγματική ζωή το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Στην περίπτωση αυτή, το πέος μένει παγιδευμένο στον κόλπο της συντρόφου. Μπορείτε να φανταστείτε τον πανικό που ακολουθεί. Ενωμένοι σαν σιαμαία, οι δύο σύντροφοι κατορθώνουν να φτάσουν το τηλέφωνο και να στείλουν ένα ιδιαίτερα αμήχανο SOS στο γιατρό.


Τραυματισμοί
Ένα βίαιο χτύπημα στο πέος ή το όσχεο μπορεί να προκαλέσει μια εκτεταμένη μελανιά, να κόψει την ουρήθρα ή να σπάσει τα σηραγγώδη σώματα. Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, μη διστάσετε καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπερηχογράφημα. Αν η στύση επανέλθει κανονικά ύστερα από μερικές ώρες ή μέρες, αυτό σημαίνει ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Αν ο πόνος επιμείνει για πάνω από τρεις ή τέσσερις μέρες και σας εμποδίζει να περπατάτε κανονικά, να κάθεστε ή να κοιμάστε, θα πρέπει να ξαναδείτε το γιατρό.
Αίσθημα καύσου, τσουξίματα, φλεγμονές


Αυτά τα συμπτώματα είναι συχνά οι συνέπειες μιας λοίμωξης ου οφείλεται σ' ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και πρέπει να θεραπευτεί Σε ορισμένα άτομα μπορεί να εκδηλωθεί αυτό το παράδοξο φαινόμενο: μήνες μετά τη λοίμωξη, και ενώ τα μικρόβια έχουν εξαφανιστεί εντελώς, το νεύρο που νευρώνει το πέος ή τους όρχεις μπορεί να παραμείνει ευαίσθητο και να πονάει. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.


Συστροφή όρχεως
Ένας βίαιος και έντονος πόνος στο όσχεο αποτελεί επείγον ιατρικό περιστατικό. Οι όρχεις είναι δύο μπαλάκια που βρίσκονται μέσα στο όσχεο. Το καθένα κρέμεται από ένα σπερματικό τόνο (που αποτελείται από αιμοφόρα αγγεία, τα οποία τον τρέφουν, και από ίνες). Αν ο όρχις συστραφεί, ο σπερματικός τόνος διπλώνεται και το αίμα δε φτάνει πλέον στον προορισμό του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X