Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Τα μυστικά για να σε ερωτεύονται οι γυναίκες!
Τα μυστικά για να σε ερωτεύονται οι γυναίκες!  thumbnail

Τα μυστικά για να σε ερωτεύονται οι γυναίκες!

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε έναν εκατό τοις εκατό ΑΝΤΡΑ. Γοητέψτε μας και θα υποκύψουμε. Λατρέψτε μας και θα είμαστε μαζί σας. Θέλουμε συντροφικότητα. Δεν ζητάμε το ρόλο της απελπισμένης κοπελίτσας. Αλλά και δεν πιστεύουμε ότι πρέπει ν’ αποδείξουμε τις ικανότητες μας από τα οικονομικά μέχρι το οικογενειακό αυτοκίνητο. Στρεφόμαστε προς εσάς για ν’ αναλάβετε τα δικά σας θέματα και μεις ν’ αναλάβουμε το μέρος που μας ανήκει. Μας αρέσει να μας παραχαϊδεύετε. Μας αρέσει να μας μεταχειρίζονται σαν μια μαιτρέσα, σαν μια περιζήτητη εταίρα, σαν την πιο επιθυμητή γυναίκα της περιοχής. Δώστε σε μια κοπέλα την κατάλληλη ευκαιρία και θα σας περιβάλει με τόση αγάπη και φροντίδα, που θα σας ζηλεύουν όλοι οι άντρες της παρέας σας.


Φυσικά, μπορώ ν’ ανάψω μόνη μου το τσιγάρο μου. Μπορώ ν’ ανοίξω μόνη μου την πόρτα του αυτοκινήτου, να κρατήσω την ομπρέλα μου, κι ακόμα, να χτίσω μερικά τούβλα, αν χρειαστεί να το κάνω. Να παίξω, όμως, το θηλυκό μπροστά στον άντρα είναι κάτι που το αναλαμβάνει κάθε υγιής γυναίκα. «Ασχετα με το τι λένε οι “ελευθερωμένες” εκείνες άρπυιες, δεν θεωρούμε ότι “υποβιβαζόμαστε” όταν εσείς οι άντρες κάνετε κάποια ωραία ιπποτική χειρονομία παλαιού στιλ. Η χειρονομία αυτή μας λέει πως αναγνωρίζετε εκείνο που θέλουμε να αναγνωρίσετε: ότι δεν είμαστε “ένα από τα παιδιά” – είμαστε γυναίκες. Είναι κάτι που μας αρέσει και το χαιρόμαστε γιατί αρέσει και σε σας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τις σεξουαλικές αυτές διαφορές.


Εδώ ακριβώς βρίσκεται ένα από τα ενοχλητικά εκείνα παράδοξα που σας κάνει να αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε ποτέ να καταλάβετε τις γυναίκες. Η πραγματική γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα – κι αυτό το παραδέχεται πρόθυμα. Λεν αισθάνεται όμως ότι πρέπει να εξαρτιέται από έναν άντρα ή ότι αυτός της είναι απαραίτητος.


Αντίφαση; Στην πραγματικότητα όχι. Για να μπορέσω να ζήσω τη ζωή μου στην πληρότητα της, χρειάζομαι το φως τον ήλιου, λουλούδια, καλά Βιβλία, γέλιο, τον ήχο της βροχής και τη θερμή αίσθηση του ανδρικού σώματος σφιγμένο πάνω στο δικό μου. Χωρίς αυτά, θα μπορούσα πιθανώς να εξακολουθήσω να υπάρχω, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα άξιζε τον κόπο,


Από την άλλη μεριά, ώριμη γυναίκα δεν είναι ένα υπό προστασία ανθρώπινο πλάσμα, αλλά μια κοπέλα με άφθονη ενεργητικότητα. Δεν θέλει και ούτε χρειάζεται έναν άντρα γιο να την σηκώνει στην πλάτη του σ’ όλη τη ζωή της. Θέλει έναν άντρα για να τον αγαπά, να γελά και να ζεί μαζί του, Δεν χρειάζεται κάλυμμα ασφαλείας.


Όλες μας γνωρίζουμε το ρόλο της μικρής ανυπεράσπιστης κοπέλας. Τον παίξαμε στο γυμνάσιο. Και τον παίξαμε μια χαρά! Θα πρέπει να αναρωτιόμαστε πώς καταφέραμε να βρούμε το δρόμο μας μέσα κι έξω από την τουαλέτα των γυναικών. Έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι τ’ αγόρια “απειλούνται” από τις κοπέλες με μυαλό. Κι έτσι απομακρύνονται ακόμα περισσότερο από μια κοπέλα που μπορεί να ξεχωρίσει το καρμπιρατέρ από το καπάκι του μπουκαλιού. Θυμάστε εκείνους τους αγώνες ποδοσφαίρου που ουρλιάζαμε κάθε φορά κατά λάθος; Το κάναμε, γιατί πιστεύαμε ότι θα σας αρέσαμε περισσότερο αν φερόμασταν σαν ηλίθιες.


Ε, λοιπόν, δεν μας αρέσει ο ρόλος αυτός και δεν πιστεύουμε πως αρέσει σε κανέναν, εκτός από κείνους τους ανασφαλείς άντρες. Δεν θέλουμε να είμαστε κούκλες χωρίς μυαλό ή σεξουαλικά αντικείμενα, θέλουμε να είμαστε οι σεξουαλικοί σας σύντροφοι – αυτό μας απο-ζημειώνει με το παραπάνω. Έχουμε μυαλό και μπορούμε να τα Κρηοιμοποιήσουμε. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε, θα είμαστε τόσο ανιαρές στο κρεβάτι όσο και στο τραπέζι του πρω-νού. Ζητείστε περισσότερα από μας και μπορεί να εκπλαγεί-:ε από το πόσα μπορούμε να μάθουμε σε μια στιγμή.


Κάθε κοπέλα γνωρίζει -ή πρέπει να γνωρίζει- ότι η σεξουαλικότητα δεν είναι ασυμβίβαστη με το μυαλό και την ικανότητα. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται να έχεις περισσότερο από το μέοο μυαλό για να είσαι αληθινά σέξυ. Αν έχετε κοιμηθεί ποτέ με κάποια σύντροφο πραγματικά ανόητη, θα ξέ


ρετε τι εννοώ. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες “κοριτσίστικες κουβέντες” είναι εντελώς ηλίθιες. Κάνετε μας να νιώσουμε ότι περιμένετε από μας κάτι περισσότερο από κουβέντες για μωρά. Τότε θ’ ανακαλύψετε τη “ζωντανή” εκείνη κοπέλα που θα αισθάνεστε ωραία να είστε μαζί της.


Όταν η γυναίκα μεγαλώσει και μάθει πόσο ευχάριστοι μπορεί να είναι οι άντρες, φροντίζει να πάρει έναν άντρα για να μιλά μαζί του καθημερινά. Αν ξοδεύει πολύ καιρό με τις φίλες της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο. Είναι γιατί ο άντρας της δεν εκπληρώνει μια πολύ σημαντική ανάγκη της. Αν θέλετε να εξακολουθήσει η κοπέλα σας ν’ ανήκει στο είδος της συναρπαστικής εκείνης γυναίκας που σας κάνει ν’ αρνηθείτε ένα ποτό με την παρέα σας, επειδή βιάζεστε να βρεθείτε σπίτι μαζί της, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε τις ανάγκες της. Πρώτη στον κατάλογο των αναγκών της βρίσκεται η ανάγκη να δει να επιβεβαιώνεται η θηλυκότητά τ η § από τον άντρα της.


Όπως ξέρετε, αυτό το πετυχαίνετε με πάρα πολλούς τρόπους. Κάθε φορά που φέρεστε σαν εραστής της, την βεβαιώνετε ότι είναι η γυναίκα που ποθείτε. Και όχι μόνο ανάμεσα στα σεντόνια. Είμαι βέβαιη πως ακούτε συνεχώς γυναίκες να παραπονιούνται: “Με θέλει μόνο για το σεξ”. Ίσως να τις έχετε κατατάξει στις ψυχρές νοικοκυρές που θεωρούν τον σύζυγο σαν κάποιον που φέρνει στο σπίτι ένα μισθό και που επισκευάζει τα υδραυλικά όταν χαλάνε. Είναι πιθανό μερικές απ’ αυτές να το πιστεύουν πραγματικά. Αν, όταν φτάνετε στο σπίτι, της γυρνάτε την πλάτη ανοίγοντας την τηλεόραση, ενώ εκείνη πλένει τα πιάτα, ή περνάτε την περισσότερη ώρα κουβεντιάζοντας με το γείτονά σας πάνω από το φράχτη του κήπου, μπορεί πολύ ωραία να μεταβάλετε την απογοήτευσή της σε ψυχρότητα.


Το ξέρω και το ξέρετε κι εσείς πως, άσχετα με το τι κάνει όλος ο κόσμος, οι γυναίκες αγαπούν τους εραστές τους. Κι ολόκληρος ο κόσμος δεν αξίζει τίποτε μπροστά σ’ έναν πραγματικά μεγάλο εραστή. Και θα σας πω το πιο σημαντικό μυστικό σχετικά με τις γυναίκες, εκείνο που έχετε ίσως ήδη νιώσειγια τον εαυτό σας: Κάθε άντρας, που αισθάνεται έντονο και υγιές ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο. μπορεί να γίνει καταπληκτικός εραστής. Μπορεί να είναι κοντός ή ψηλός, αδύνατος ή παχύς, πλούσιος ή φτωχός. Μπορεί να έχει φαρδείς ώμους, πλατυποδία, φαλάκρα, ελληνική μύτη ή στραβή μύτη.


Δεν πειράζει. Μπορεί να γίνει Δον Ζσυάν. Ρωμαίος. Καςα-νό&α και όλα μαζί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλα-6ει ποια γυναικεία κουμπιά πρέπει να πατήσει για να πετύχε» την κάθε αντίδραση. Κι αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να πιστεύουν οι περισσότεροι άντρες. Οι γυναίκες είναι οι πιο εύπιστοι άνθρωποι στον κο σμο. Μάθετε να χειρίζεστε μία από μας και θα είμαστε όλες μας ευτυχισμένες .

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X