Αρχική / Ψυχολογία / Όταν η γυναίκα πιάνει το πέος και το βάζει μέσα της (+18)
Όταν η γυναίκα πιάνει το πέος και το βάζει μέσα της (+18) thumbnail

Όταν η γυναίκα πιάνει το πέος και το βάζει μέσα της (+18)

Η έκφραση που θέλω να προωθήσω και που είναι δύσκολο να περιγράφει, είναι η «συσχέτιση». Λυπάμαι που το λέω, αλλά συχνά συμβαίνει στους άντρες ν’ απορροφούνται ολοκληρωτικά στις πράξεις και τις κινήσεις και να ξεχνούν τη συσχέτιση – ότι, δηλαδή, εκείνη τη στιγμή κάνουν έρωτα μαζί με τη σύντροφό τους. Δεν συμμετέχουν και δεν συμβάλλουν στην κοινή πορεία προς την αποκορύφωση. Πολλές φορές ξεχνούν και την ίδια την κοπέλα, μέχρι που να τελειώσουν όλα. Και τότε θέλουν να μάθουν αν εκείνη έφτασε στο αποκορύφωμά της. Ενδιαφέρονται άραγε αληθινά ή πρόκειται για μια εκδήλωση ανδρικού εγωισμού;


Ακόμα και οι κινήσεις σας, αφού εισδύσετε στον κόλπο της, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη διατήρηση και τη βελτίωση της συσχέτισης. Αν γίνουμε λιγάκι «ανατομικοί» για ένα λεπτό, ίσως μπορέσω να σας διευκρινήσω τι εννοώ μ’ αυτό. Όταν εκείνη κατευθύνει το πέος σας για να εισδύσει στον κόλπο της, νιώθει την διείσδυση και το συναίσθημα της πληρότητας με κάθε ίνα του σώματός της. 


Για τη γυναίκα είναι σαν να της έλειπε ένα μέρος του σώματός της, ένα πολύ σημαντικό μέρος, του οποίου μόλις αντιλαμβανόταν αόριστα την έλλειψη. Τώρα, το μέρος αυτό ξαναγυρισε στο σώμα της· τώρα είναι ξανά ολόκληρη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοπέλα νιώθει ιδιαίτερη απόλαυση όταν ο άντρας της μπαίνει στον κόλπο με όλο του το μήκος.


Έτσι της δίνει την ευκαιρία να χαρεί το ότι έχει συμπληρωθεί ολοκληρωτικά από αυτόν, πριν συνεχίσει με άλλες κινήσεις, που σημαίνουν μερική τουλάχιστον απομάκρυνσή του από εκείνη. Μπορείτε ακόμα, αν επιζητείτε «ολοκληρωτική εμπειρία» για την κοπέλα σας, να δοκιμάσετε το εξής: Ξαπλώστε με πρόσωπο ο ένας προς τον άλλο (εσείς από πάνω, εκείνη από κάτω, ή ξαπλωμένοι στο πλευρό σας) και κά-νετέ την να σας οδηγήσει στον κόλπο της. Εισδύετε τότε αργά, πολύ αργά, μέχρι να φθάσετε στην ολοκληρωτική είσδυση, ώστε να πιέζετε δυνατά ο ένας επάνω στον άλλο. Μετά, κρατώντας την και χαϊδεύοντάς την μ’ αγάπη, μιλήστε της. Μάλιστα, είπα μιλήστε της. Χωρίς να κινείστε καθόλου, κάντε τις σκέψεις σας να τρέξουν στο παρελθόν. Είναι μια στιγμή αφάνταστα κατάλληλη για να ξαναθυμηθείτε μέρες και νύχτες έρωτα, να δημιουργήσετε φαντασιώσεις και ν’ απελευθερώσετε τις επιθυμίες σας.


Μπορείτε έτσι να παραμείνετε σε διέγερση, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνετε (μια κατάσταση που μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατάστασης αυτής είναι ψυχολογικό: σας προσφέρει ένα σχεδόν συντριπτικό συναίσθημα «ταύτισης», αυτό ακριβώς που κάθε γυναίκα θέλει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις της.


Οι κινήσεις σας, όταν πρόκειται να ξεκινήσετε, μπορούν ν’ αποτελέσουν επίσης μια μορφή πραγματικής τέχνης. Ειλικρινά! Και δεν είναι ανάγκη να είστε χορευτής μπαλέτου αλλά θε πρέπει να μπαίνετε μέσα της προσεκτικά. Υπάρχουν ελάχιστοι άντρες που διαθέτουν έλεγχο του εαυτού τους σε ικανοποιητικό επίπεδο και αρκετή δύναμη θέλησης, ώστε να το καταφέρουν. Ο εραστής θα πρέπει να έχει καλή αντίληψη και να καταλάβει πότε η γυναίκα έχει συγχρονιστεί μαζί του και μπορεί να διεισδύσει με μεγάλη ένταση και πότε όχι. Μαζί και οι δυο πρέπει να ξεκινήσουν για το τελικό μεγάλο αποκορύφωμα της ερωτικής τους συνεύρευσης. 


Κείμενο της συγγραφέως και ψυχοθεραπεύτριας Λουίζα Μπερντ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ο έρωτας μετά το γάμο-Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X