Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Σεξ στα όρθια: 4 τρόποι να της κάνεις ΑΓΡΙΟ έρωτα (Εικόνες)
Σεξ στα όρθια: 4 τρόποι να της κάνεις ΑΓΡΙΟ έρωτα (Εικόνες) thumbnail

Σεξ στα όρθια: 4 τρόποι να της κάνεις ΑΓΡΙΟ έρωτα (Εικόνες)

To σεξ στα όρθια είναι πολύ συνηθισμένο στις νεαρές ηλικίες και βέβαια άμεσα συνδεδεμένο με τις γνωριμίες της μιας βραδιάς, μιας και είναι η καλύτερη λύση όταν δεν υπάρχει στο χώρο κρεβάτι και το πάθος ανάβει για τα καλά. Δεν είναι όμως λίγα και τα ζευγάρια εκείνα που το χρησιμοποιούν σαν πρακτική για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα του έρωτα και θέλουν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα στην ερωτική τους ζωή. Το σεξ στα όρθια δίνει στη γυναίκα την αίσθηση αποπλάνησης από ένα άγριο αρσενικό που δε διστάζει να εκτονώσει τις σεξουαλικές ορμές του οπουδήποτε και αν βρεθεί. 


Πώς γίνεται όμως; Ιδού οι πρακτικές που ένα ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει. 


Το έπιπλο για ζευγάρια με διαφορά ύψους.  


Για την κλασσική το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας γερός τοίχος. Αν όμως υπάρχει διαφορά στο ύψος του άνδρα και της γυναίκας (που συνήθως υπάρχει) τότε είναι καλό να προτιμήσετε ένα γερό έπιπλο. Η γυναίκα πρέπει να στηριχθεί επάνω με προσοχή για να μπορεί ο άνδρας να διεισδύσει με περισσότερη ευκολία. Και εδώ όμως ο άνδρας θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να κρατά τη γυναίκα απαλά με τα χέρια του προς αποφυγή τραυματισμών και για την διατήρηση της ισορροπίας. Στον αέρα


Ένα επίπεδο δυσκολίας παραπάνω για τον άνδρα που πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη σωματική δύναμη για να βαστάξει στα χέρια του το θηλυκό. Ο κόπος σας θα σας ανταμείψει. Οι γυναίκες απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή τη στάση, η αδρεναλίνη ανεβαίνει μιας και βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα όπως ανεβαίνει και η ερωτική διάθεση μιας και παραδίδεται εντελώς στις ορέξεις του αρσενικού. Ο άνδρας μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ό, τι θέλει με το κορμί της, την υποτάσσει. Για πολλές γυναίκες αυτός είναι ο ορισμός της απόλυτης ηδονής. 


Στον τοίχο με πλάτη


Μια πιο βολική στάση για το ζευγάρι με ένα εξτρά πλεονέκτημα για τον άνδρα. Τη ερεθιστική θέα των οπισθίων της. Η γυναίκα από την άλλη μεριά χάνεται στο άγνωστο μιας και η έλλειψη οπτικής επαφής δημιουργεί μια γλυκιά αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνουσία. 


Ανάποδα όρθια:  Η στάση τούτη επιτρέπει την βαθιά διείσδυση του πέους του και το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να βάλει έξτρα κόπο κανένας από τους δύο.  Ουσιαστικά εσύ γυρίζεις όρθια με την πλάτη σε


Το σκύψιμο


Και αυτή είναι μια παραλλαγή ιδιαίτερα βολική για ζευγάρια με διαφορά ύψους. Αυτό που πρέπει να κάνει η γυναίκα είναι να σκύψει ελαφρά και να κρατηθεί από ένα έπιπλο. Ο άνδρας αρέσκεται πολύ σε αυτή τη στάση μιας και απολαμβάνει τη χάρη του όρθιου σεξ αλλά και τη θέα του ολόκληρου του γυναικείου κορμιού μπροστά του. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X