Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Τα ψέματα του άνδρα που μπορεί να κρύβουν απιστία
Τα ψέματα του άνδρα που μπορεί να κρύβουν απιστία  thumbnail

Mαρία, αναγνώστριά μας

Τα ψέματα του άνδρα που μπορεί να κρύβουν απιστία

Aναγνώστριά μας ρωτά: 


Πριν μερικούς μήνες γνώρισα κάποιον τον γνώρισα στο χώρο της δουλειάς του μέσω κοινών γνωστών ενώ στην αρχή φαινόταν ευχάριστος άνθρωπος και κοινωνικός στην πορεία είδα άλλο πρόσωπο. Άρχισε να ζηλεύει τους φίλους μου να νομίζει οτι τον κοροιδεύω με τους φίλους άνδρες και άλλους οτι με όποιον άντρα μιλάω τον βλέπω ερωτικά, οτι όποτε βγαίνω έξω πρέπει να δίνω αναφορά κλπ… Στην πορεία ανακάλυψα διάφορα ψέματα που έχει πει μου παρουσίαζε μια πρώην που συνέχιζαν να κάνουν παρέα που και που σαν φίλητον πέτυχα τυχαία να φλερτάρει με διάφορες πελάτισες να ψάχνει στο ίντερνετ εντυπωσιακές γυναίκες για να βλέπει απλά και άλλα πολλά τέτοια τυχαία περιστατικά μέχρι και λίστα με τις επιτυχίες του βρήκα στο σπίτι του σε εμφανές σημείο. Ισχυρίστηκε οτι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και δεν παραδέχτηκε τίποτε απο αυτά γιατί απλά δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή και το συμπέρασμα είναι οτι δεν έκανε τίποτα κακό.


Από την άλλη για εμένα όλα αυτά είναι απαγορευμένατο αποτέλεσμα είναι να έχω χάσει όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να μην τύχει να μιλήσω με κάποιον που απαγορεύεται και να υπάρχει μια ανασφάλεια απο τη μεριά μου που αδυνατώ να λύσω μέχρι και για το σώμα μου που δεν έχω τις πλούσιες καμπύλες που ψάχνει να βλέπει… Πολλές φορές σκέφτομαι οτι εγώ δεν ήμουν έτσι κάθε ώρα και λεπτό σκέφτομαι οτι με κοροιδεύει και οτι κάτι κάνει δε γίνεται όλη τη μέρα το μυαλό μου να είναι εκεί. Τον τελευταίο καιρό ξαφνικά χαλάρωσε με την εμμονή και τη ζήλεια εκείνος και άρχισε να βγαίνει πολύ συχνά με φίλους οι οποίοι πρίν δεν υπήρχαν και τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν είχε αναφέρει στο παρελθόν. Επίσης πολλές φορές κρύβει την παρουσία γυναικών στην παρέα όποτε έχω κάνει κουβέντα για όλα αυτά που με ενοχλούν μου ζητάει να του πώ τη λύση ωστε να τον εμπιστευτώ και θα την κάνει εκείνος πράξη δε την έχω βρεί την λύση και αφότου τα συζητάμε χωρίς να δίνουμε λύση αυτός συνεχίζει τα ίδια χαλαρός και το πρόγραμμα του με φίλους και εμείς σπίτι όταν δεν έχει άλλη υποχρέωση η ασχολία. Νιώθω οτι ανταλλάξαμε ρόλους και δε μ αρέσει αυτό. Υπάρχει κάποια λύση εκτός του χωρισμού; ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και συγνώμη για την έκταση. 


Αναλύει o Νίκος Βαμβακάρης Ψυχοθεραπευτής -Σύμβουλος Ψυχικής υγείας.
M.A. Κλινικής-Συμβουλευτικής Ψυχολογίας
Αγαπητή αναγνώστρια, το πρόβλημα που εντοπίζεται στην σχέση σας είναι καθαρά η έλλειψη εμπιστοσύνης, η οποία πηγάζει από τις ανασφάλειες και των δύο σας. Είναι πολύ σημαντικό μέσο του διαλόγου να καταφέρετε να ανατρέψετε κάποιες  "Υπολογισμένες συμπεριφορές" πάνω στις οποίες δυστυχώς έχετε θέσει τις βάσεις για την σχέση σας. Πρέπει επίσης να σεβαστείτε το προσωπικό χώρο και χρόνο του συντρόφου σας, καθώς θα κάνει και εκείνος το ίδιο για σας. Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που μπορείτε μέσω της συζήτησης και της ουσιαστικής επικοινωνίας να επιτύχετε είναι η απαλλαγή από εμμονές  που αφορούν παρελθοντικούς τρόπους σκέψης καθώς και η αποφυγή συγκρίσεων εφόσον και οι δύο θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X