Μία αρχαία τεχνική διείσδυσης για εύκολο οργασμό!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Ισχύουν ή όχι οι πρακτικές που περιγράφει; Όταν ο Ευρωπαίος δεν μπορεί, ο Κινέζος ίσως ξέρει καλύτερα…

Ερωτικές συμβουλές από την Κίνα Νο 2: Οργασμός. Τεχνικές για απολαυστική διείσδυση. 

Το ερωτικό ΤΑΟ δε δίνει μόνο συμβουλές για τον τρόπο και τον τύπο των ερωτικών βολών, αλλά υποδεικνύει  και το πόσο βαθιές πρέπει να είναι. Η βασική τεχνική που περιγράφεται στα βιβλία των ερωτικών συμβουλών είναι η εξής:

“Πρέπει πρώτα να τρίψει τις παλάμες του ο άνδρας μέχρι να ζεσταθούν και κρατώντας σταθερά το μόριό του μπορεί να αρχίσει με τη μέθοδο των εναλλαγών των ρηχών κινήσεων και βαθιών διεισδύσεων. Όσο πιο πολύ το συνεχίζει τόσο πιο πολύ το απολαμβάνει η ερωμένη του. Οι διεισδύσεις δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ γρήγορες ούτε αργές.  Το βάθος του αιδοίου έχει οκτώ ερωτογόνα σημεία:

1.       Χορδή του λαούτου σε βάθος 2,5 εκ.

2.       Δόντια της νεροκαστανιάς σε βάθος 5 εκ.

3.       Μικρό ρεύμα σε βάθος 7,5 εκ.

4.       Μαύρο μαργαριτάρι σε βάθος 10 εκ.

5.       Καθαυτή κοιλάδα σε βάθος 12,5 εκ.

6.       Βαθύ δώμα σε βάθος 15 εκ.

7.       Εσωτερική πύλη σε βάθος 17,5 εκ.

8.       Βόρειος Πόλος σε βάθος 20 εκ.

 Αν οι διεισδύσεις είναι πολύ ρηχές υπάρχει κίνδυνος το ζευγάρι να μην απολαύσει την υπέρτατη ηδονή υποστηρίζει το ερωτικό ΤΑΟ δίνοντας παράλληλα μια συμβουλή για τη συχνότητα των διεισδύσεων:

Εννιά ρηχές και μια βαθιά φαίνεται να είναι η μέθοδος που προτιμούν όλοι σχεδόν οι αρχαίοι δάσκαλο. Ήταν μία μέθοδος δημοφιλής σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός και ο ζευγάρι αποκομίζει τα μεγαλύτερα οφέλη. Οι γυναίκες συνήθως αισθάνονται μια βασανιστική ηδονή που οδηγεί σε οργασμό.

Υπάρχουν πολλές συχνότητες διεισδύσεων όπως οι τρεις ρηχές, μια βαθιά, πέντε ρηχές και μια βαθιά κ.λ.π. Ο αναγνώστης μπορεί να διαλέξει οποιοδήποτε συνδυασμό και παραλλαγή ταιριάζει σ’ αυτόν και την ερωτική του σύντροφο. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάται κανείς είναι ότι ενώ και οι δύο τους πρέπει να γευθούν την υπέρτατη ηδονή, ο άντρας ωστόσο θα πρέπει να είναι εγκρατής, ώστε να μην εκσπερματώνει πολύ γρήγορα ή πολύ συχνά.

 

Σχετικά άρθρα