Κοτόπουλο της Μεσογείου

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 κιλό μπουτάκια κοτόπουλου</li>
<li class="ingredient">2 κρεμμύδια μεγάλα, σε χοντρές ροδέλες</li>
<li class="ingredient">3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα</li>
<li class="ingredient">250γρ. μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4</li>
<li class="ingredient">250γρ. ντοματίνια κομμένα στα 2</li>
<li class="ingredient">1 λεμόνι κομμένο στα 4 με τη φλούδα</li>
<li class="ingredient">κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο</li>
<li class="ingredient">¾ φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε όλα τα υλικά σε ταψί και τα ανακατεύετε καλά με το χέρι, να πάει παντού το αλατοπίπερο, το λάδι και τα μυρωδικά.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ψήνετε στο φούρνο για μια ώρα περίπου, ανακατεύοντας συχνά ώστε τα μπουτάκια να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και να πάρουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.</p>
<p class="instructions">olivemagazine.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα