Αρχική / Διατροφή / Κοτόπουλο της Μεσογείου
Κοτόπουλο της Μεσογείου thumbnail

Κοτόπουλο της Μεσογείου

Υλικά



  • 1 κιλό μπουτάκια κοτόπουλου

  • 2 κρεμμύδια μεγάλα, σε χοντρές ροδέλες

  • 3 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα

  • 250γρ. μανιτάρια κομμένα στα 2 ή στα 4

  • 250γρ. ντοματίνια κομμένα στα 2

  • 1 λεμόνι κομμένο στα 4 με τη φλούδα

  • κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

  • ¾ φλιτζάνι ελαιόλαδο

  • αλάτι, πιπέρι


Διαδικασία



Βήμα 1


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε όλα τα υλικά σε ταψί και τα ανακατεύετε καλά με το χέρι, να πάει παντού το αλατοπίπερο, το λάδι και τα μυρωδικά.


Βήμα 2


Ψήνετε στο φούρνο για μια ώρα περίπου, ανακατεύοντας συχνά ώστε τα μπουτάκια να ψηθούν ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές και να πάρουν ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.


olivemagazine.gr


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X