Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Aπίστευτο! Ο πιο συχνός λόγος που σπάει το προφυλακτικό και μπορεί να μείνει έγκυος
Aπίστευτο! Ο πιο συχνός λόγος που σπάει το προφυλακτικό και μπορεί να μείνει έγκυος thumbnail

Aπίστευτο! Ο πιο συχνός λόγος που σπάει το προφυλακτικό και μπορεί να μείνει έγκυος

Δωρεάν ειδικές ταινίες μέτρησης του πέους μοιράζει μια σουηδική κλινική σε άνδρες άνω των 23 ετών. Οι ταινίες δεν είναι για την μέτρηση του μήκους του ανδρικού μορίου, αλλά για την περίμετρό του όταν αυτό βρίσκεται σε στύση.


Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ανάδειξη του προβλήματος της φθίνουσας χρήσης προφυλακτικών στη Σουηδία. Δηλαδή, οι άνδρες μετράνε το μέγεθος του πέους τους ώστε να μπορούν να αγοράσουν το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.


Η μέση περίμετρος ενός πέους σε στύση είναι 12-13 εκ. για τους ενήλικες, σύμφωνα με τους ειδικούς.


"Μια κοινή αιτία που σπάει ή γλιστράει και βγαίνει ένα προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ότι ο άντρας δεν φοράει το σωστό μέγεθος. Θα πρέπει να μετρήσει την περιφέρεια του πέους του σε στύση, όχι το μήκος και να προμηθεύεται τα κατάλληλα προφυλακτικά" δήλωσε ο νοσοκόμος της κλινικής, Έντι Σάντστορμ.


Ο Ε. Σάντστρομ πρόσθεσε ότι απαιτούνται και άλλες εκστρατείες ευαισθητοποίησης ώστε να “πειστούν” οι νέοι άνθρωποι να χρησιμοποιούν προφυλακτικά.


Στη συνέχεια, ανέφερε ότι "Η γονόρροια είναι σε άνοδο, και ο αριθμός των κρουσμάτων χλαμυδίων δεν μειώνεται παρά τις πολλές εκστρατείες ευαισθητοποίησης".


www.madata.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X