Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Μια νέα μέθοδος για την αυξητική στήθους!
Μια νέα μέθοδος για την αυξητική στήθους! thumbnail

Μια νέα μέθοδος για την αυξητική στήθους!

Η απόκτηση ενός πλούσιου στήθους είναι επιθυμία πολλών γυναικών. Για πολλά χρόνια η επιστήμη προσέφερε επίπονες μεθόδους, όμως σήμερα υπάρχει η δυνατότητα μέσω νέων επαναστατικών τεχνικών να εξασφαλίζεται το καλύτερο αποτέλεσμα με την λιγότερη δυνατή καταπόνηση του οργανισμού.

Γράφει ο κύριος Ζήσης Μπουκουβάλας, Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου "Metropolitan" και Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν την διόρθωση του στήθους τους, που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο μητρότητας και ερωτισμού στην κοινωνία μας. Αυτή η διόρθωση έρχεται μέσα από την αυξητική μαστών.

Πώς γίνεται η αυξητική στήθους;

Συνήθως χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης τελευταίας τεχνολογίας που δεν δημιουργούν  προβλήματα στις ασθενείς και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό. Η τεχνική που θα ακολουθηθεί εξατομικεύεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ασθενούς. Η τομή μέσω της οποίας θα τοποθετηθεί το ένθεμα μπορεί να γίνει είτε στην υπομάστιο αύλακα που βρίσκεται στην πτυχή κάτω από το μαστό, είτε στο κάτω όριο της θηλαίας άλω που είναι η σκουρόχρωμη περιοχή που περιβάλλει την θηλή του μαστού.

Σπανιότερα η τομή μπορεί να αφορά την περιοχή της μασχάλης, ενώ η τεχνική δια του ομφαλού αφορά ενθέματα παλαιάς τεχνολογίας και τείνει να εγκαταλειφθεί. Το επίπεδο τοποθέτησης του ενθέματος  μπορεί να είναι κάτω από τον μαζικό αδένα, κάτω από τον μύ ή κάτω από την περιτονία του με την τελευταία τεχνική να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω του φυσικού της αποτελέσματος ,της αρμονικής εικόνας του μαστού και του μικρότερου ποσοστού επιπλοκών.

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην αυξητική στήθους;

Η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνικής subfascial, τοποθέτηση δηλαδή του ενθέματος κάτω από την περιτονία, τη θήκη του μείζονος θωρακικού μυός. Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Έτσι, ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.

Η αυξητική του μαστού με την νέα subfascial τεχνική είναι  μία επέμβαση που πέρα από την αποκατάσταση του στήθους, που είναι ταυτόχρονα κάτι το διαχρονικά ωραίο και επιθυμητό στο γυναικείο σώμα,  βοηθά και στην ανάταση της γυναικείας ψυχολογίας και την αναστήλωση της χαμένης (πολλές φορές) αυτοπεποίθησης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X